Wiggle Rabattkoder

Utomhusaktiviteter är ett utmärkt och trevligt sätt för människor att mötas, samtidigt som det skapar en känsla av tillfredställelse med livet. Wiggles målsättning är att kunna ge så många som möjligt chansen att njuta av cykling, löpning, simning och triathlon och erbjuder därför utrustning för dessa aktiviteter. På Wiggle hittar du kläder, skor, cyklar, badkläder, simglasögon och mängder av andra tillbehör till bra priser. Vill du få ned priserna ytterligare är det möjligt med en Wiggle rabattkod. Här på Rabattkoder Online samlar vi alla giltiga Wiggle rabattkoder, kampanjkoder och erbjudandekoder för att du på ett smidigt sätt ska kunna spara pengar när du gör dina köp. Kom därför ihåg att kika in här innan du lägger din beställning för att ta del av en aktuell Wiggle rabattkod eller Wiggle kupongkod.

90 kr

rabatt

Anmäl dig till Wiggles nyhetsbrev och få 90 kr i rabatt på din första order när du handlar för 900 kr.

FRI FRAKT

Hos Wiggle får du fri frakt.

Rea

Handla sportkläder, cykel eller annat inom träning hos Wiggle på rea.

45%

rabatt

Just nu får du upp till 45% rabatt på löparprodukter hos Wiggle.

40%

rabatt

Just nu får du upp till 40% rabatt på Adidas Boost hos Wiggle!

40%

rabatt

Sommarens simrea med upp till 40% rabatt hos Wiggle. Handla nya simkläder till bra rabatt via denna kampanj!

Mer om Wiggle

Wiggle är en butik för dig som brinner för ett aktivt utomhusliv! Deras mål är att kunna erbjuda så många som möjligt möjligheten att njuta av cykling och triathlon för att själva få uppleva fördelarna. Wiggle startade som ett litet engelskt företag med bara några få anställda, men har nu expanderat och har idag över 350 medarbetare. De har nu även nått Sverige i och med Wiggle.se vilket underlättar för svenska friluftsentusiaster. Wiggle har med många års erfarenhet samlat på sig kunskaper inom främst löpning, cykling, simning, friluftsliv och inom triathlon. De som arbetar på Wiggle är själva aktiva inom de olika triathlongrenarna vilket visar sig i deras kunskaper och service.

Wiggle har tagit fram tre egna varumärken med ett brett utval av produkter; dhb, Verenti och Felt. För att uppfylla dina förväntningar och behov har de direktkontakt med tillverkaren för att kontinuerligt kunna göra ändringar och förbättringar. Utöver sina egna varumärken förmedlar de även många andra kända märken. Exempel på tillverkare som finns i sortimentet är Asics, Adidas, Skins, Under Armour, Fusion, Huuv, Garmin, Speedo, Peak Performance, Berghaus och många fler. Oavsett om du är ute efter triathlonkläder, cykelskor, hörlurar, löparskor, baddräkt eller cykelhjul kan du hitta det hos Wiggle. Med en Wiggle rabattkod från Rabble kan du dessutom köpa det ännu billigare!

Handla tryggt!

Hos Wiggle kan du alltid känna dig trygg när du gör dina inköp. Dels med tanke på de anställdas breda kunskap, dels med tanke på dina köpvillkor. När du handlar på Wiggle.se erbjuds du alltid fri frakt vid köp över 440 kronor. De har dessutom en lägsta-pris-garanti för att alltid erbjuda det lägsta priset och matcha konkurrenternas priser – oavsett om en kund efterfrågar det eller inte. Hittar du en vara billigare någon annanstans får du tillbaka mellanskillnaden upp till 7 dagar efter ditt inköp. Betalar gör du antingen med kort, PayPal eller med faktura, här är det upp till dig vad som passar bäst!

 

Wiggle rabattkod