Vimla Rabattkoder

Hos Vimla plockar du ihop ditt eget billiga abonnemang genom att välja hur mycket samtal, meddelanden och data du behöver varje månad. Förändras dina behov ändrar du enkelt innehållet på Mitt Vimla. På det viset har du alltid det abonnemang som passar just dig bäst. Med en Vimla rabattkod kan du få ett riktigt billigt abonnemang! Hitta aktuell Vimla rabattkod, kampanjkod, kampanjer och rea här.  Ta gärna del av våra Vimla rabattkoder som du i vissa fall dessutom kan kombinera med andra kampanjer och erbjudanden som du finner på deras hemsida. Se till att vara snabb eftersom både kampanjer och rabattkoder kan vara tidsbegränsade och kan bytas ut mot nya erbjudanden och kampanjkoder. Hos Vimla hittar du det billigaste mobilabonnemanget på marknaden. Kanske även det bästa mobilabonnemanget nånsin.

 

50%

rabatt

3 mån halva priset på Vimla abonnemang + 20 gb surf (värde 900 kr). Extradatan är giltig 1 år. [Exklusivt erbjudande på Rabble Rabattkoder Online]

REA

Student

Vimla erbjuder studentrabatt till studerande. Kolla in deras heta erbjudande!

0 kr

i minuten

Ring för 0kr/min med Vimla! Passa på nu!

50%

rabatt

Halva priset i 3 månader med Vimlas abonnemang! Nu endast 50 kr/mån (2GB + samtal, SMS & MMS)

Mer info om Vimla:

Vimla är en uppstickare till operatör på mobilmarknaden som arbetar efter principen att de ska erbjuda ett bra abonnemang till ett bra pris som varken har bindnings-eller uppsägningstid. Med en Vimla rabattkod hos Rabble kan du göra det billiga priset ännu billigare.

Hos Vimla får du möjligheten att själv skräddarsy ditt abonnemang. Du får alltså bestämma hur mycket surf du ska ha och anpassa antalet samtalsminuter och sms efter hur mycket du vanligtvis använder din telefon. Om din användning skulle ändras kan du väldigt enkelt ändra ditt abonnemang efter de nya förutsättningarna på ”Mitt Vimla” på Vimlas sajt. Vimla låter dig alltså ha precis det abonnemanget som passar dig.

En generös fördel som du erbjuds vid användningen av ett Vimla-abonnemang är att dina oanvända samtalsminuter, sms och surf-GB överförs till nästkommande månad. Detta låter dig spara din användning för tillfället där du verkligen behöver det där lilla extra. Vimla är operatören som bryr sig. De är inte som alla andra operatörer utan delar med sig av sin vinst till välgörenhetsorganisationer, som väljs av användarna. Om du väljer att skaffa eller byta till ett Vimla-abonnemang kommer du tillsammans med tusentals andra svenskar vara bland de mest nöjda användarna där du dessutom har möjlighet att påverka företaget.

Vimla rabattkoder, erbjudanden och kampanjer:

Här hos Rabble kan du hitta Vimla rabattkoder, kampanjer och erbjudanden för att göra Vimlas redan fantastiska erbjudanden lite bättre. Med en Vimla rabattkod kan du få ett rabatterat Vimla månadspris, fri surf eller till och med gratismånader.

Vimla startades 2014 med den bakomliggande tanken att det måste finnas bättre sätt att driva en mobiloperatör på. Deras vision är att Vimla ska bli Sveriges mest användarvänliga mobiloperatör och de kommer närmare målet varje dag.

Skaffa ditt Vimla abonnemang idag för att göra ditt abonnemang bättre, billigare och mer personligt hos operatören som bryr sig. Kom ihåg att titta efter aktuella Vimla kampanjer, rabattkoder och erbjudanden för att maximera ditt mobilabonnemang.

Bra att tänka på:

Bra att tänka på när du jämför mobilabonnemang är pris, som såklart är det viktigaste. Du måste samtidigt veta vad du betalar för. De flesta operatörerna har abonnemang med fria sms och samtal och då avgörs istället pris/prestanda på surfmängden och vad abonnemanget har för bindningstid och uppsägningstid. Långa bindningstider gör det svårt för dig att vara flexibel om du skulle behöva ändra ditt abonnemang eller avsluta det ifall du till exempel skulle flytta utomlands.

Vimla rabattkod

Ovan kan du hämta en Vimla kampanj som ger dig ett förmånligt pris på ditt nya abonnemang. Det ända du behöver göra är att klicka på knappen ”Till kampanj” och följa instruktionerna på Vimlas hemsida. På bara några minuter har du ditt nya bättre abonnemang som du bestämmer över själv. Mycket nöje!