Viaplay

Viaplay är en av de största och mest populära nättjänsterna för TV, film och sport i Norden. De erbjuder serier, filmer, sport och underhållning för barn. På Viaplay.se får du exakt den underhållningen som du vill ha – och du kan se den exakt var och när du vill. Den kända streamingtjänsten är tillgänglig på de flesta skärmarna så att du kan se Viaplay på TV-skärmen via t.ex. en Smart TV, Apple TV eller spelkonsol, men även på mobiltelefoner, datorer och surfplattor. Hitta aktuella Viaplay erbjudanden hos Rabble redan idag och spara massvis med pengar!

Mer information om Viaplay

Det ska vara så enkelt som möjligt för dig att titta på den underhållning som passar just dig, oavsett om du är i en stuga i bergen utan internetuppkoppling, på en långflygning till Thailand eller USA, på tåget till Stockholm, på spårvagnen eller om du är hemma i din egen lägenhet. Du kan alltså spara serien eller filmer som du vill titta på på din mobil eller surfplatta och se dem även om du inte har tillgång till internet. Viaplay erbjuder därför en unik möjlighet att se program, filmer och sport offline!

Det blir allt populärare att använda streamingtjänster på nätet för att titta på program, filmer och sport. Viaplay är en av de mest populära tjänsterna i Norden och i Sverige. Det finns många fördelar med att registrera dig på Viaplay. För det första så får du prova Viaplay gratis i en hel månad om du utnyttjar dig av ett Viaplay erbjudande. För det andra så kan du avsluta din Viaplay prenumeration när som helst och komma tillbaka när du vill. Detta innebär att om du vill testa en gratis månad på Viaplay så kan du välja om du vill eller inte vill betala för tjänsten. Om du har några av Viasats TV-kanaler så får du också med Viaplay på köpet! Gå in på Rabble för att hitta Viaplay erbjudanden och för att få allt som tjänsten har att erbjuda till en billigare peng.

Viaplay – streama TV, serier och sport på nätet. Viaplay erbjuder allt du kan tänka dig inom streaming. Massor av serier från både USA och Sverige, filmer från Hollywood, barnfilmer på svenska, och massvis med sport såklart! Dessutom bestämmer du själv när, var och hur du vill titta. Med våra Viaplay erbjudanden är det bara att börja titta direkt. Hos Rabble Rabattkoder Online listas giltiga erbjudanden från Viaplay och deras grymma deals på streaming. Hitta ett Viaplay erbjudande dag och streama helt gratis din första månad. Om vi inte har något erbjudande nedan så kika in snart igen – vi uppdaterar varje vecka med nya erbjudanden.

Viaplay rabattkod

Film

På Viaplay har du tillgång till ett stort utbud av filmer. Här hittar du allt från klassikerna till de nyaste tillskotten i filmvärlden. Se Hollywoods blockbusters, kritikerrosade, oscarsvinnare, svenska favoriter och mycket mer från alla olika genres. Oavsett vad du är sugen på för tillfället så finns det en kategori för det på Viaplay. Sidan uppdateras med nya filmer varje vecka. Se filmerna online eller ladda ner i offlineläge för att se på dina favoriter när och var du än är. In och kika vad Rabble Rabattkoder Online har för erbjudande från Rabble och utnyttja Viaplays utbud till ett nedsatt pris.

Sport

Om du är sportintresserad är Viaplay sport en utmärkt tjänst för dig. Viaplay har rättigheter till de populäraste ligorna. Se fotbollens créme de la créme Champions League, brittiska Premier League, spanska La Liga, italienska Serie A, amerikanska hockeyligan NHL, amerikansk fotboll från NFL, Formel 1 från hela världen eller golf från European Tour. Följ de viktigaste matcherna och sändningarna live direkt från Viaplay eller det övriga sportutbudet som bland annat består av UFC fightning, sportdokumentärer och sportfilmer. Du kan såklart även se svensk sport på Viaplay sport!

Serier

För serieälskaren är har Viaplay även något! Se exklusiva serier som endast visas på Viaplay eller följ dina favoriter från hela världen. Här finns det serier för alla smaker oavsett om du letar efter action, animerat, dokumentärer, drama, komedi, kriminalare, matlagning, reality, science fiction eller kanske serier som baseras på böcker och svenska serier. Du får bland annat tillgång till storsuccén ”Swedish dicks” med Johan Glans, Peter Stormare och Keanu Reeves i rollerna. Men det bästa är förmodligen det obegränsade tittandet på serier utan reklampauser var och varannan kvart.

Barn

Sist och kanske minst har Viaplay en egen kanal för barn. Men utbudet är garanterat inte minst då det finns ett stort urval av animerade filmer och serier men även icke-animerat. Se barnens alla favoritserier och favoritfilmer, renodlade Disneyfilmer, eller sortera filmerna och serierna efter åldern på barnen. Upptäck filmer för barn mellan 0-3 år, 3-6 år och 7-11 år för att få ett träffsäkert resultat så du slipper avgöra själv om filmen är lämpad för ditt barn. Du hittar allt från de nyförvärvade filmer och pedagogiska serier till äventyrsfilmer från magiska världar. Missa inte något av våra erbjudanden hos Viaplay. Vi uppdaterar varje månad med nya erbjudanden för Viaplay.

Hyr en film i Viaplays hyrbutik

Viaplay har nyligen lanserat en ny tjänst där man kan hyra de senaste filmerna på marknaden! Hyr och streama filmer på nätet med Viaplay. Hos oss har du chans att ta del av massvis av spännande erbjudanden från Viaplay.

I hyr-butiken hittar du filmer som inte ingår i det normala utbudet på Viaplay, både när det gäller nya filmer som nyligen har gått på bio och välkända klassiker. Du kan enkelt hyra en film och titta på den så mycket du vill inom 48 timmar! Om du redan har ett konto med Viaplay så är det väldigt enkelt att hyra en film på nätet – och priset på filmen tas direkt från det betalkort som du registrerade redan från början.

Viaplay rabattkod

 

Hur använder jag ett erbjudande från Viaplay?

Det är busenkelt att använda ett erbjudande från Viaplay. Följ dessa enkla steg så kan du få en gratis månad på Viaplay:

  1. Klicka på ”Till kampanjen” på det erbjudande som du vill dra nytta av på Rabble.se. Du slussas direkt till Viaplay.se och kommer direkt till en erbjudandesida eller landningssida för erbjudandet.
  2. Klicka på ”Prova en gratismånad” när du väl är inne på hemsidan. Du väljer då mellan Viaplay film och serier, och Viaplay sport.
  3. Du vidareskickas till registreringssidan på Viaplay. Där kan du antingen skapa ett konto med Facebook eller skapa ett konto med din e-post. Du ser också vilket paket du har valt.
  4. Nu har du fått ditt Viaplay paket! Börja titta direkt!