Unionen Rabattkoder

Unionen är Sveriges största fackförbund på den privata arbetsmarknaden och landets största tjänstemannaförbund. Här kan du hitta erbjudanden på medlemskap, tips om Unionens inkomstförsäkring och information om Unionens arbetslöshetskassa. Läs mer om Unionens a kassa, studenterbjudanden och pensionärserbjudanden på deras hemsida och bli medlem med en Unionen rabattkod eller Unionen kampanj från oss på Rabble. Oavsett om det är dags att säga upp sig, få hjälp att skriva personligt brev eller om du behöver en CV mall kan du få hjälp hos Unionen.

100 kr

pensionär

Som pensionär kan du nu bli medlem i Unionen för endast 100 kronor per år. Ta del av Unionens alla förmåner billigt nu!

Gratis

medlemsavgift

  • Har gått ut
  • Kampanj
  • Villkor
  • (12 Betyg)

Unionen bjuder just nu på fritt medlemskap i 3 månader. Passa på!

100 kr

student

100 kr i medlemsavgift som gäller hela din studietid via denna Unionen kampanj.

15%

rabatt

Om du blir medlem i Unionen via denna kampanj får du 15% rabatt på hotellbokningar hos Nordic Choice Hotels!

Mer om Unionen

Unionen är det största fackförbundet inom det privata näringslivet i Sverige. I Unionen kan alla tjänstemän på arbetsplatser i den privata sektorn vara medlemmar. De välkomnar dessutom utöver de yrkesverksamma även studenter och egenföretagare. Detta oavsett utbildning, lön eller befattning. Idag har Unionen över 600 000 medlemmar!

Unionen är en medlemsstyrd organisation som värnar om solidaritet, jämställdhet, jämlikhet och mångfald. De arbetar för att skapa framgång, trygghet och glädje i arbetslivet. Som medlem i Unionen kan du säkra din trygghet, vara med och påverka samt öka dina chanser att utvecklas inom ditt arbetsområde. De erbjuder även utbildningar och seminarier för att hjälpa medlemmar att förbättra sin position i förhandlingsprocesser och undrar du någonting kring ditt arbete kan du alltid få svar av deras kunniga personal. Det finns många goda skäl för dig att vara medlem i Unionen. Den största är att det är en stor trygghet. Hamnar du i tvist med din arbetsgivare eller med a-kassan finns Unionen där för dig och backar upp.

Det är ett smart val att vara med i en arbetstagarorganisation, och varför inte gå med i Sveriges största organisation som hundratusentals andra svenskar för att försäkra dig om att du har det skyddet som krävs.

Är du student? Unionen har en kampanj för dig!

Bli medlem i Unionen Student idag! Under hela din studietid hjälper Unionen dig med erbjudanden och rabatter på bland annat tidsskrifter, kurslitteratur och försäkringar. De underlättar även för dig om du önskar söka stipendier eller vill gå på intressanta föreläsningar. Dessutom ger Unionen dig trygghet på extra- och sommarjobbet. De har full koll på dina rättigheter och har du frågor om exempelvis lön så svarar de alltid.

Det finns tre hjärtefrågor som är den röda tråden inom Unionen:

  • Kompetens och kraft
  • Fler och bättre jobb
  • Balans i arbetslivet

Dessa frågor arbetar de ständigt mot att uppfylla för att ge bästa möjliga förutsättningar för personer i, eller på väg ut i, arbetslivet.

Här på Rabattkoder Online samlar vi alla Unionen rabatter, Unionen kampanj, Unionen erbjudanden, Unionen rabattkod och andra förmånliga erbjudanden på medlemskap. Just nu kan du bli medlem hos Unionen gratis i och med en kampanj som ger 3 månader gratis medlemskap. Passa på att bli medlem nu!

För att ta del av en unionen kampanj ovan är det enda du behöver göra att klicka på knappen ”till kampanjen” för att sedan följa instruktionerna på Unionens hemsida. Det går snabbt. Det är enkelt och du får dessutom ett skydd och hjälp som du inte ska vara utan. Vi på Rabble vill värna om dig och ditt jobb och därför erbjuder vi idag kampanjer som gör det billigare för dig att gå med Unionen, för att göra steget lite lättare. Lycka till!

 

unionen kampanj