Tailorstore Rabattkoder

Är du på jakt efter skräddarsydda kläder? Då är Tailorstore någonting för dig! Hos Tailorstore handlar du skräddarsydda skjortor och skräddarsydda kostymer, men du kan även hitta chinos, rockar, boxershorts, slipsar och mycket mer. Rabattkoder Online gör att du kan beställa dina kläder billigare med hjälp av en Tailorstore rabattkod, Tailorstore erbjudandekod eller Tailorstore kampanjkod. Så innan du gör din beställning bör du kika in här hos oss för att få din skräddarsydda skjorta, skräddarsydda kostym eller slips till ett ännu bättre pris med någon av alla Tailorstore rabattkoder eller kampanjkoder.

10%

rabatt

Med den här unika Tailorstore rabattkoden får du 10% rabatt på ditt köp. Nu kan du även designa din alldeles egna kostym!

FRI FRAKT

Shoppa hos Tailorstore och få fri frakt på dina beställningar.

Billiga

kostymer

Här hittar du billiga kostymer hos Tailorstore!

25%

rabatt

 • Har gått ut
 • Rabattkod
 • Villkor
 • (0 Betyg)

Köp fyra vita skjortor för 1 999 kr hos Tailorstore. Spara upp till 25% rabatt.

 

20%

rabatt

 • Har gått ut
 • Rabattkod
 • Villkor
 • (0 Betyg)

Black Friday: Här hittar du en Tailorstore rabattkod som ger dig 20% nykundsrabatt på en skräddarsydd skjorta!

349kr

från

Köp superbilliga skräddarsydda skjortor från 349kr hos Tailorstore. Passa på!

Mer om Tailor Store

Letar du efter skjortor på nätet? Då kan du sluta leta nu direkt! Tailor Store har nämligen allt du kan tänka dig avseende skjortor och kostymer. Det är en onlinebutik inriktad på välklätt mode, där du själv komponerar ihop dina kläder. De menar själva att dagens modehus, som utstrålar modernitet, i själva verket är otroligt omoderna. Detta i och med att de syr upp kläder i standardstorlekar som inte passar den största delen av världens befolkning. Precis det här är anledningen till att Tailor Store kom till. När en av grundarna vid 23 års ålder, under en resa till Sri Lanka kom i kontakt med skräddarsydda kläder för första gången, var han fast. Verksamheten som startade 2003 med en enda skräddare har idag växt sig större och har idag över 500 skräddare och tillskärare. Dessa gör allt för att du som kund ska bli nöjd med din skräddarsydda skjorta eller kavaj.

Skjorta eller kostym?

På Tailorstore.se kan du beställa kläder i 300 olika tyger, allt från säsongens senaste mönster till de mest klassiska tygerna. Du kan välja bland olika skjortmodeller som prästskjorta, oxfordskjorta, smokingskjorta, frackskjorta, button down skjorta och linneskjorta med flera. Önskar du en vanlig vit skjorta kan du såklart även beställa det. Är du istället ute efter en skräddarsydd kostym? Inga problem, Tailor Store syr upp kostymer också! I en stilguide på hemsidan kan du lära dig hur du ska knyta din slips, så ta del av dessa bilder och instruktioner så kommer du kunna göra en perfekt slipsknut inom kort.

Passformsgaranti

Det du behöver veta när du ska få dina kläder uppsydda är din kragstorlek, din vikt och din längd. Med dessa siffror räknar en algoritm ut dina kroppsmått för att de ska kunna tillverka den perfekta passformen. Skulle du förmodan ändå inte vara nöjd med din beställning erbjuder Tailorstore en passformsgaranti. Det innebär att de syr upp ett nytt plagg till dig, alternativt ser till att din lokala skräddare hjälper dig tills du är nöjd.

Tailorstore rabattkod

 

Hur använder jag en Tailor Store rabattkod?

Att använda en rabattkod från oss när du handlar hos Tailorstore är enkelt om du följer våra korta steg.

 1. Klicka på ”Hämta rabattkod” på den kupong du vill använda. Den dyker då upp i ett nytt fönster och du skickas vidare till Tailorstore.se
 2. Gör dina val av plagg och tyg och fyll i dina mått och andra uppgifter som efterfrågas. Klicka sedan på “Lägg i varukorg” och till sist på “Fortsätt till kassan”.
 3. Skriv in din kod i fältet under “Presentkort/kampanjkod” och klicka OK. Klart!

Tailor store rabattkod