Supersavertravel Rabattkoder

Är du ute efter att boka billiga resor har du kommit helt rätt. Hos Supersavertravel bokar du med fördel billiga flygbiljetter och hotell till destinationer runt om i världen. Du kan välja att resa med något av de 65o flygbolag som de samarbetar med, både väletablerade bolag och lågprisflygbolag. Med en Supersavertravel rabattkod kan du flyga ännu billigare och kombinerar du din flygning med hotell sparar du ytterligare 50% på din hotellbokning. Supersavertravel erbjuder 240 000 hotell och andra semesterbostäder i över 90 länder, så det finns någonting för alla smaker. På Rabattkoder Online uppdaterar vi löpande med aktuella Supersavertravel rabattkoder, kampanjkoder och andra bra erbjudanden som gör att du kan ge dig ut och resa till ännu bättre priser. Kika alltid in här innan du bokar för att inte missa någon giltig Supersavertravel rabattkod!

320 kr

rabatt

 • Har gått ut
 • Rabattkod
 • Villkor
 • (5 Betyg)

320 kr rabatt på din resa inkl. flyg + hotell med vår Supersavertravel rabattkod [exklusiv kod].

300 kr

rabatt

 • Har gått ut
 • Rabattkod
 • Villkor
 • (5 Betyg)

Få 300 kr rabatt på både flyg och hotell med Supersaver rabattkod.

Billiga

resor

Billiga resor över hela världen via Supersavertravel.

Billiga

paketresor

Här fyndar du billiga paketresor till hela världen. Om du bokar flyg + hotell samtidigt så får du garanterat bästa pris hos SuperSaverTravel!

Mer om Supersavertravel

Supersavertravel är en del av Svenska Resegruppen AB som ägs av Etraveli AB, vilka är det ledande e-handelsbolaget inom resor online i Norden. Sedan Etraveli AB startade sin resebyråverksamhet 1989 har de etablerat sig på marknaden och har idag verksamhet i 25 länder i Europa.

Supersavertravels idé är att kunna erbjuda marknadens lägsta priser på resor. De har billiga flygresor till destinationer i hela världen och hotell i alla prisklasser för att kunna tillgodose allas behov. På Supersavertravel.se kan du boka billiga flygbiljetter från 650 olika flygbolag som till exempel Thai Airways, Norweigan, Malmö Aviation, KLM, SAS och Lufthansa.

I och med Supersavertravels samarbete med booking.com kan de erbjuda över 240 000 hotell runt om i världen. Väljer du att boka flygbiljetter samtidigt får du hela 50% rabatt på din hotellvistelse.

 

Charter eller weekend?

Är du ute efter en avkopplande semester där allt är klart vid avresa kan du med fördel välja att boka en billig charterresa på Supersavertravel.se. De förmedlar även sista minuten-resor från kända resebolag som Apollo, Fritidsresor, Ving och Solresor. Önskar du istället vara borta en kortare tid kan du även boka billiga weekendresor till populära destinationer som Barcelona, London, Paris, Berlin och Amsterdam.

Utöver flyg och hotell erbjuder de även uthyrning av semesterbostäder i över 90 länder samt hyrbilar i olika storlekar och prisklasser.

Att boka resor på Supersavertravel ska vara enkelt och tryggt. För att du som kund ska känna dig extra trygg kan du välja att göra din resa ombokningsbar när du bokar vilket gör dig mer flexibel när du reser.

Supersavertravel rabattkod

 

Hur använder jag en Supersavertravel rabattkod?

Att boka dina resor med en rabattkod från Rabble kräver inte mycket! Följ nedanstående steg och boka ditt flyg eller hotell billigare!

 1. Välj den rabattkod du vill använda och klicka på “Hämta rabattkod”. Rabattkoden dyker upp i ett nytt fönster och du skickas vidare till Supersavertravel.se.
 2. Välj vilken typ av resa, boende eller bil du önskar och klicka på “Boka”. Fyll i dina uppgifter och följ de steg som bokningen kräver.
 3. Ange rabattkoden (som dyker upp i ett annat fönster) i fältet ”Min kupongkod”. Klart!

Supersavertravel rabattkod