Storytel Rabattkoder

Med Storytel kan du läsa eller lyssna på tusentals böcker på din mobil eller surfplatta. De har allt från bästsäljande böcker till prisbelönta deckare eller starka biografier. Både på svenska och engelska. Med en Storytel rabattkod får du rabatt på ljudböcker till din smartphone och tablet. Eftersom du kan ha Storytel på mobilen och din surfplatta kan du läsa och lyssna när du vill. Du har också obegränsad tillgång till din favorit ljudbok som Svenska uppfinningar, Love Poems och Bli en vinnare. Eller upptäck nya favoritböcker som du inte kanske visste att du skulle tycka om. Via Rabble appen kan du nu få 30 dagar gratis genom att ta del av erbjudandet. Håll också utkik efter en Storytel rabattkod på den här sidan.

30 DAGAR

GRATIS

Få 30 dagar gratis ljudböcker från Storytel via Rabble-appen! Ladda ner appen gratis och ta del av erbjudandet här.

Billiga

ljudböcker

Lyssna på obegränsat antal ljudböcker superbilligt med Storytel!

Gratis

ljudböcker

Testa Storytel gratis i 14 dagar via denna Storytel kampanj.

Mer om Storytel

Storytel är en app som du laddar ner till din mobil eller tablet. Finns just nu för iPhone och Android. Det är en digital abonnemangstjänst som ser till att du kan streama massor av ljudböcker. Du kan också ha böcker i offline-läge för att du ska kunna lyssna vart du än är, även utan internet eller telefontäckning. Storytel har massor av böcker både på engelska och svenska och de ser också till att uppdatera utbudet hela tiden genom att lägga till nya titlar varje månad. Du betalar en månadsavgift för att ta del av alla böcker. Använder du en Storytel rabattkod kan du sänka månadsavgiften och spara några extra kronor. Just nu har Rabble en kampanj där du kan lyssna på ljudböcker gratis i hela 30 dagar! Erbjudandet hittar du i Rabbles app!

Ta del av vår Storytel rabattkod och andra erbjudanden

Håll alltid utkik på efter en Storytel rabattkod, kampanjer och andra erbjudanden som Rabble har på sin sida under Rabattkoder Online. Vi uppdaterar sidan ofta så är du sugen på att skaffa Storytel till din mobil eller surfplatta ska du inte glömma att kolla om vi har något bra erbjudande. Just nu får du hela 30 dagar gratis streaming på Storytel med vårt kampanjerbjudande. Så passa på och testa Storytel för att ta del av tusentals böcker. Du väljer själv om du vill lyssna på böckerna eller läsa dem på din mobil eller tablet. Perfekt att ha tillgång till om du reser ofta eller bara tycker om att slukas av bokens värld.

Storytel rabattkod