Skruvat Rabattkoder

Skruvat är butiken med bra bildelar till skruvade priser! Här kan du köpa reservdelar både till din bil och båt. Välj bland över 500 000 kvalitetsprodukter inom alla produktområden till de flesta bilmärken. Bildelar som sommardäck, vinterdäck, fälg och avgassystem är några exempel på vad du hittar till låga priser i Skruvats onlinebutik. Vill du köpa dessa till ännu lägre priser kan du göra det med en Skruvat rabattkod från oss på Rabble. På Rabattkoder Online samlar vi alla aktuella Skruvat rabattkoder, kampanjer och erbjudanden. Så innan du köper billiga bildelar eller däck online bör du kika in här för att inte missa någon Skruvat.se rabattkod, Skruvat kupongkod eller annan Skruvat rabatt.

50%

rabatt

Upp till 50% rabatt om du köper bildelar hos Skruvat.se

FRI FRAKT

Fri frakt vid köp över 600kr (gäller ej däck och fälg) hos skruvat.se med denna kampanj!

20%

rabatt

Just nu får du 20% rabatt på kylare hos Skruvat via den här kampanjen!

15%

rabatt

Få 15% rabatt på första köpet när du registrerar dig till Skruvats nyhetsbrev.

20%

rabatt

Just nu får du 20% rabatt på bromsbelägg med denna kampanj från Skruvat!

20%

rabatt

Just nu får du 20% rabatt på extraljus & speglar med denna kampanj från Skruvat!

Mer om Skruvat

Skruvat grundades i Sverige 2008 och har sedan starten vuxit till att bli Nordens största e-handelsplats för nya bildelar på nätet. Skruvats mål är att motsvara dina förväntningar och krav och ge dig en bra köpupplevelse med kvalitetsprodukter till bra priser. För att kunna garantera dig som kund bra kvalitet samarbetar Skruvat med Europas ledande leverantörer och erbjuder reservdelar till både bil och båt!

 

Reservdelar till din bil

Bildelar som däck, både sommar- och vinterdäck, fälg, avgassystem, dragkrok och bilbatteri är bara några av alla tusentals produkter du kan köpa på Skruvat.se. Det finns reservdelar till alla ledande bilmärken, som exempelvis Mercedes, Audi, Bmw, Chrysler, Citroen Ford, Honda, Hyundai, Jeep, Kia, LandRover ,Lexus, Mazda, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Seat, Skoda, Saab, Subaru, Suzuki, Toyota, Volkswagen och Volvo.

 

Är båt mer din stil?

Är du istället ute efter reservdelar till din båt kan Skruvat ändå hjälpa till. Med produkter som båtolja, båtmöbler, förtöjning, ankare, flaggor och motortillbehör i sortimentet har de allt du kan tänkas behöva till din båt. Allting från välkända tillverkare som Honda, Suzuki, Chrysler, Yamaha, Mariner och många fler för att säkra kvaliteten.

 

Tryggt och bekvämt!

Att handla på Skruvat.se är både säkert och smidigt. I och med deras samarbete med de ledande bankerna kan de garantera dig som kund en säker köpupplevelse. Du kan välja bland flera olika betalsätt som kortbetalning med Visa eller Mastercard, direktbetalning från din internetbank eller Klarna faktura. När du genomfört din beställning levereras varorna snabbt och billigt av Postnord eller DB Schenker.

 

Skruvat rabattkod