SJ Rabattkoder

På SJ.se bokar du enkelt din tågbiljett online. SJ, Statens Järnvägar, erbjuder tågresor över hela Sverige. Hos Rabattkoder Online kan du hitta kampanjkod SJ och andra erbjudanden som kan hjälpa dig att resa billigare runtom i Sverige. Besök Rabbles rbattkoder online för att få rabatt på din tågresa till massor av tågdestinationer. Boka billiga sista minuten resor med SJ kampanjkod. Med SJ kampanjkod kan du boka bland annat billiga tågresor till Stockholm och annat som Stockholm Card, Stockholmskortet och SJ rabatt hotell. Att resa med SJ är det naturliga sättet att ta sig runt i Sverige. Boka billig SJ tågbiljett online med en SJ rabattkod, kampanjkod SJ eller rabattkod SJ som SJ Stockholm Uppsala, Stockholm till Göteborg och många fler resor med SJ rabatt och rabattkod SJ. Hitta resor Stockholm – Göteborg billigt nedan.

195kr

biljetter

Tågresor för 195kr om du handlar resa genom SJ:s lågpriskalender!

1000 p

gratis

Anmäl dig gratis idag till SJ Prio och få 1 000 poäng!

Prio

erbjudande

Här hittar du alla SJ Prio erbjudanden som gäller just nu!

15%

rabatt

  • Har gått ut
  • Rabattkod
  • Villkor
  • (34 Betyg)

Få upp till 15% rabatt på din resa med vår SJ rabattkod.

billig

resa

Nu har SJ släppt 1 000 000 tågresor till lågt pris. In och fynda!

50%

rabatt

  • Har gått ut
  • Rabattkod
  • Villkor
  • (6 Betyg)

Upp till 50% just nu i 1 klass med SJ PRIO. Hitta kampanjen här.

Mer info om SJ

SJ ägs av svenska staten och är ett svenskt järnvägsbolag. SJ knyter ihop många städer och regioner i hela vårt avlånga land. Varje dag har de 440 tågavgångar till 160 stationer och är därför ett smidigt och bra sätt för alla att ta sig runt i Sverige. SJ möjliggör att alla kan resa på ett enkelt och hållbart sätt. Många kan därför bo, arbeta eller studera på olika platser. Men SJ kan också ta sina resenärer till Narvik, Oslo och Köpenhamn.
När du reser med SJ så kan du vara säker på att alla tågresor är märkta med Bra miljöval. Att resorna märks med Bra Miljöval innebär att resan ger liten miljöpåverkan, lågt utsläpp och är energieffektiv. För att driva tågen så köper SJ 100% förnybar el från vattenkraft. Samt också en lite mindre andel från vindkraft.

Res billigare med kampanjkod SJ

SJ binder samman hela Sverige, från norr till söder! Ska du ut och resa inom landet så är att ta tåget ett givet och naturligt alternativ. Det behöver inte heller vara särskilt dyrt. Använd Rabbles kampanjkod SJ så vår du ner priset ytterligare. Just nu kan du resa från 195kr med SJ. Innan du köper biljetten, kolla först om vi på Rabble har någon kampanjkod SJ som kan göra din resa billigare!

kampanjkod SJ

SJ 2000 på väg att köra över Öresundsbron