Sembo Rabattkoder

Sembo erbjuder resor till världens alla hörn. Du väljer själv hur du vill lägga upp din resa. Du kan boka flyg och hotell ihop som ett paket, eller var för sig. Vill du hellre rå om dig själv under din semester erbjuder Sembo även lägenheter i 136 länder där du kan ha ditt eget hushåll. Du får alltid bra priser på ditt flyg och boende hos Sembo, men önskar du spara ytterligare pengar på din bokning kan du göra det med en Sembo rabattkod. Oavsett om du vill åka på en billig weekend till London eller en skön solsemester till Sicilien kan du boka din resa på Sembo.se. Kom alltid ihåg att kika in här på Rabattkoder Online innan du bokar för att få möjlighet att få din resa billigare. Vi samlar Sembo rabattkoder, Sembo erbjudandekoder och andra bra kampanjer här för att du ska kunna få lägsta möjliga pris. Sembo hjälper dig även att sätta ihop din perfekta bilsemester med billig biluthyrning över hela världen och hotell längs vägen. En rabattkod Sembo eller en erbjudandekod Sembo kan innebära ytterligare besparingar oavsett vad du bokar.

Billiga

hotell

Billiga hotell hos Sembo. Res till hela världen med lägsta pris!

Alla

erbjudanden

Alla grymma erbjudanden hos Sembo finner du här. Upp till 40% rabatt på resor, flyg, hotell, semesterhus och hyrbil!

20%

rabatt

Boka färja med Stena Line samtidigt som du bokar boende och spara 20% hos Sembo.

Sista

minuten resor

Boka en billig sista minuten-resa hos Sembo och spara pengar på din bokning.

Tips

Registrera dig till nyhetsbrevet hos Sembo och få restips direkt till din inkorg!

50%

rabatt

Få 50% rabatt på Legoland Billund Resort om du bokar hos Sembo. Gäller 2 övernattningar och 2 dagars entrébiljetter

Mer om Sembo

Sembos vision är att låta alla få uppleva sin drömsemester. En drömsemester betyder inte samma sak för alla och därför ser Sembo varje individ och arbetar hårt för att just du ska få den semester du drömmer om. Detta i och med att de låter dig som kund välja hur din semester ska se ut genom att själv välja boende, transportsätt samt hur länge du vill vara borta.

Sembo har sedan starten 1987 expanderat stort och är idag Sveriges femte största researrangör. Sedan 2007 är de en del av Stena Line Travel Group tillsammans med DTF-travel, Best Travel, Nemrejse och FerieDe.

 

Sembos utbud

Med 50 000 hotell, lägenheter och hus i 136 länder finns det någonting för alla. Oavsett om du önskar en weekend i London, Barcelona eller Paris, eller en paketresa till solen i till exempel Italien, Kroatien, Spanien, Thailand eller Barbados kan Sembo hjälpa dig med din bokning. De ordnar även med resa och boende till barnens favoriter Legoland i Danmark och Disneyland i Frankrike. Föredrar du istället vinter och snö framför sol och bad eller storstad kan du även boka skidresor till både Alperna och svenska fjällen.

 

Sembo rabattkod

 

Hur använder jag en Sembo rabattkod?

Att boka resor med en rabattkod från Rabble är inte krångligt. Följ nedan steg så är du snart iväg på din drömresa!

  1. Klicka på ”Hämta rabattkod” på den kupong du vill använda. Du skickas då till Sembos hemsida och rabattkoden dyker upp i ett annat fönster.
  2. Leta fram din drömsemester och klicka på “Boka”
  3. Fyll i de uppgifter som Sembo efterfrågar. Klicka på länken “Jag har en erbjudandekod” och fyll till sist i koden i fältet “Erbjudandekod” och “Räkna om priset” så ser du ditt nya pris.

 

Sembo rabattkod