Seat24 Rabattkoder

Seat24 är sajten där du bokar billiga resor snabbt och enkelt. I och med ett samarbete med över 650 olika flygbolag kan Seat24 erbjuda resor till destinationer över hela världen. Du kan boka billiga flygbiljetter separat, men väljer du att boka hotell samtidigt kan du spara upp till 50% på din vistelse. För att få ned priserna ytterligare kan du även nyttja en Seat24 rabattkod från Rabble. På Rabattkoder Online samlar vi alla aktuella erbjudanden, Seat24 rabattkoder, kupongkoder och andra kampanjer för att göra det enkelt för dig att resa billigt. Med boenden i över 90 länder, i form av både hotell och semesterbostäder finns det någonting för alla smaker, oavsett om du vill åka på en weekendresa eller solsemester. Du har även möjlighet att boka en billig hyrbil genom Seat24, men kom ihåg att alltid kika in här först för att spara extra pengar. Du hittar alltid minst en giltig Seat24 rabattkod, Seat24 kupongkod eller annan Seat24 rabatt här!

Bästa

flygpriser

Flyg till lägsta pris med Seat24. Spana in deras bästa-prislista och boka en billig resa redan idag!

Res

billigt

Res billigt hos Seat24! De jämför hotell och flyg hos 650 flygbolag för att ge dig lägsta pris. Boka en komplett resa med flyg och hotell på Seat24.se.

50%

rabatt

Spara 50% på din hotellbokning när du bokar flyg och hotell samtidigt hos Seat24.

320 kr

rabatt

  • Har gått ut
  • Rabattkod
  • Villkor
  • (1 Betyg)

320 kr rabatt på din resa (flyg + hotell) med denna Seat24 rabattkod. [exklusiv kod]

Mer om Seat24

Seat24 är en del av Svenska Resegruppen AB som ägs av Etraveli AB, vilka är det ledande e-handelsbolaget inom resor online i Norden. De har erfarenhet av branschen och resebyråverksamhet sedan 1989 och finns idag i 25 europeiska länder. Målsättningen för Seat24 är att kunna erbjuda dig som kund marknadens lägsta priser på resor.

Hos Seat24 kan du boka allt för din resa! Välj bland 240 000 hotell och semesterbostäder i över 90 länder runt om i världen. Flyger gör du med något av de 650 flygbolag som de samarbetar med. Flygbolagen är marknadsledare som bland annat KLM, SAS, Norweigan, Lufthansa, Finnair och Malmö Aviation. Utöver dessa erbjuder de även lågprisflyg för dig som önskar resa ännu billigare. Seat24 erbjuder dessutom biluthyrning för att du smidigt ska kunna hyra din bil innan du reser och slippa krångla med det väl på plats. Du kan hyra bilar i olika prisklasser på runt 4000 olika destinationer över hela världen.

Weekend eller charter?

Oavsett om du är ute efter en kortare resa över helgen eller en längre solsemester bokar du det smidigt på Seat24.se! De erbjuder billiga weekendresor till populära storstäder som London, Paris, Barcelona, Rom, Prag, New York och många fler. Väljer du att boka flyg och hotell ihop kan du dessutom spara upp till 50 procent på din bokning! Önskar du istället resa iväg på en solsemester kan en charterresa vara ett bra alternativ. Seat24 har ett samarbete med Charter.se där du kan hitta alla charterresor ifrån kända aktörer som Fritidsresor, Apollo, Ving och Solresor samlade på ett ställe. Därifrån kan du boka din resa till destinationer som Thailand, Spanien, Gran Canaria, Dubai, Turkiet och Kroatien med flera. Du kan även hitta en billig sista minuten där och spara extra pengar på din resa!

Seat24 rabattkod

Hur använder jag en Seat24 rabattkod?

Att boka dina resor hos Seat24 med en rabattkod från Rabble är väldigt enkelt. Följ nedanstående korta guide och boka billiga flyg och hotell!

  1. Välj den rabattkod du vill använda och klicka på “Hämta rabattkod”. Koden visas i ett nytt fönster och du skickas vidare till Seat24.se.
  2. Välj vilken typ av flyg, hotell eller bil du önskar och klicka på “Boka”. Fyll i dina uppgifter och följ de steg som bokningen kräver.
  3. Ange rabattkoden i fältet ”Min kupongkod”. Din rabattkod är nu aktiverad!

Seat24 rabattkod