Scandlines Rabattkoder

Sugen på att åka en färja? Åk med Scandlines till Danmark, Tyskland Helsingborg, Helsingör och Rödby Puttgarden, Gedser-Rostock. Rabble samlar alla Scandlines rabattkoder, erbjudanden och kampanjer åt dig. Ta del av dessa rabattkoder och få rabatt på Scandlines. Våra erbjudanden och kampanjer använder du enkelt inför din nästa resa med Scandlines. Med en Scandlines rabattkod blir din resa med färja extra billig och rolig. Nyttja en rabattkod från Scandlines och få 20% rabatt eller mer på nästa färjeresa. 

20%

rabatt

Upp till 20% rabatt hos Scandlines. Res billigt med färja!

Bra

erbjudanden

Hitta bra och billiga erbjudanden hos Scandlines!

Till

Danmark

Hos Scandlines får du köpa en Parkera-ombord-biljett till Danmark för 525 kr och då ingår 3 flak Royal Export Tray öl!

111 kr

Nu kan du åka över Öresund från Helsingborg- Helsingör för endast 111 kr/väg.

499 kr

endast

Vårshopping inkl. tre flak öl för 499 kr hos Scandlines just nu. Turen gäller Helsingborg – Helsingör.

179 kr

T/R

Fantastiska erbjudanden för sommarens fotbollsfest. Res med en shoppingbiljett för bara 179 SEK T/R* och kom hem med allt som du och dina fotbollsvänner behöver för att kunna heja fram Sverige i EM. Just nu får du bland annat Carlsberg sort guld för EM-pris!

290 kr

Turakort

Skaffa ett Scandlines Turakort som ger dig möjlighet att tura varje dag under ett helt år för endast 290 kr. Få kortet genom att anmäla dig i denna Scandlines kampanj!

Mer info om Scandlines

Att resa med Scandlines över havssunden är bara enkelt och billigt utan också väldigt njutbart. Scandlines har numera tre härliga färjelinjer som du kan åka och njuta av. Helsingborg till Helsingör, Rödby till Puttgarden, och Gedser till Rostock samt returresor såklart! Du kan alltså åka både mellan Sverige och Danmark samt Danmark och Tyskland. Med flera avgångar dagligen kan du ta dig smidigt mellan länderna om ens bara för en dagsutflykt.

Scandlines erbjuder inte bara ett billigt transportmedel. Du kan dessutom ”Tura” med färjorna på Scandlines. Att ”Tura” innebär att du reser fram och tillbaka med färjan i samma tur. Väl ombord kan du shoppa till billiga priser eller njuta av god mat med ett glas vin. Scandlines erbjuder samtidigt en plats för dig att förfesta eller att ta en After Work med kollegorna med öl, vin, drinkar och bubbel till bra priser. Tura innebär helt enkelt att du äter, dricker, njuter av vacker utsikt och kan shoppa i lugn och ro till låga priser. Allt i ett!

På denna sida kan du hålla dig ständigt uppdaterad kring Scandlines rabattkoder som alltid hålls aktuella och relevanta för er. Här på Rabble ser vi gärna att du ska få resa på dina villkor utan att din plånbok tar skada. Nu kan du till exempel resa från endast 62 kr enkelväg mellan Helsingborg och Helsingör!

Hos oss på Rabble kan du hitta Scandlines rabattkoder, kampanjer och erbjudanden som har möjlighet att erbjuda dig det du önskar, lite billigare. Vi håller sidan ständigt uppdaterad med relevanta, varierande och självfallet bra erbjudanden från Scandlines. Vi vill att du ska få precis det du vill ha i resväg enkelt, smidigt och, om möjligt, billigare. Håll dig därför uppdaterad på den här sidan för att hitta nästa stora Scandlines rea eller andra kampanjer som tillåter dig resa dit du vill till schyssta priser

Scandlines – den bästa färjresan! Fynda resor och andra erbjudanden med en Scandlines rabattkod som ger dig lägre pris hos oss. Rapunzel of Sweden rabattkod som gäller just nu ger dig rabatt på hela din order från sajten!

Passa på att se efter redan idag för att hitta om det finns någon aktuell Scandlines rabattkod, erbjudande eller kampanj redan idag för att fynda hår redan idag! Och glöm inte att besöka sidan kontinuerligt för att inte missa några fantastiska erbjudanden. Sidan uppdateras ständigt; så om det inte finns något idag kan det finnas nya Scandlines rabattkoder och kampanjer redan imorgon!

 

scandlines rabattkod

Hur använder jag en Scandlines rabattkod?

Det är lätt att använda en av våra rabattkoder när du handlar på Scandlines om du följer dessa steg:

  1. Klicka på ”Hämta rabattkod” på den kupong du vill använda. Rabattkoden dyker upp i ett nytt fönster och du skickas vidare till Scandlines.
  2. Välj att boka resa!
  3. Ange rabattkoden i fältet under din resa. Klicka på ”Uppdatera pris” och sedan går du vidare i din bokning – nu är det klart!

Scandlines rabattkod