Linas Matkasse Rabattkoder

Linas Matkasse – när du behöver inspiration. Med Linas Matkasse får du varannan vecka en välfylld matkasse hem. Du slipper med andra ord planera veckans alla middagar själv och sparar på så vis både tid och pengar. Det finns matkassar för alla, oavsett storlek på familjen, eventuella allergier och andra matpreferenser. Linas Vegetariska Kasse, Linas Barnkasse Utan Gluten, Linas Barnkasse Laktosfri och Linas Kasse För Två är några exempel på alla matkassar du kan välja bland. Med Linas Matkasse rabattkod eller Linas Matkasse kampanjkod kan du testa på matkassar och recept till ett rabatterat pris. Du får dina maträtter planerade med nya inspirerande recept och varorna levereras direkt till dörren. På Rabattkoder Online samlar vi alla aktuella Linas Matkasse erbjudanden och kampanjer, så se till att kika in här innan du gör din beställning. Håll dig uppdaterad på Linas Matkasse rabattkoder och beställ en billig matkasse!

Extra-pris

Här hittar du aktuella erbjudanden hos Linas Matkasse. Extra-pris varor och kampanjer.

299 kr

från

Just nu kan du prova Linas Matkasse från 299 kr (ord. pris från 499 kr).

Nöjd

garanti

Om du inte är nöjd efter att ha mottagit fyra leveranser från Linas Matkasse får du pengarna tillbaka för den första kassen.

 

299 kr

prova-på

Prova-på-kasse för 299 kr via vår kampanj!

Handdukar

på köpet

Beställ idag och få 2 kökshanddukar från Himla (värde 229 kr) från Linas Matkasse.

Gratis

kasse

  • Har gått ut
  • Rabattkod
  • Villkor
  • (2 Betyg)

Just nu får du prova på en matkasse från Linas Matkasse för endast 299kr och får dessutom en gratis fruktkasse (4 KG) på köpet med vår exklusiva Linas Matkasse rabattkod.

299 kr

Köp Linas vegetariska matkasse för 299kr.!

Mer om Linas Matkasse

Linas Matkasse är en av Sveriges mest framstående matkassar att beställa hem till dörren. Grundaren av Linas matkasse heter Niklas Aronsson. Han fick idén om att en färdigpackad matkasse kunde underlätta stort i vardagen, framför allt i stora familjer och en stressig tillvaro. Tillsammans med sin syster Lina som är utbildad dietist och har en bakgrund inom matlagning och kosthållning startade han Linas Matkasse 2008.

Konceptet innebär att prenumeranter av Linas Matkasse varannan vecka får en leverans hem till dörren innehållande en planerad matkasse med både recept och råvaror. Tanken är att ge dig som kund en skönare och mindre stressig vardag genom att spara tid och samtidigt laga varierad mat som är både god och nyttig. Alla råvaror är valda med omsorg, de är ekologiska när det finns tillgängligt och kött och fågel är alltid ifrån Sverige. Prenumerationen innebär inget bindande avtal utan du kan när som helst säga upp ditt abonnemang. Du har dessutom en Nöjd kund-garanti som innebär att du kan få pengarna tillbaka om du inte känner dig nöjd. Alla matkassar levereras till din ytterdörr på söndagar eller måndagar mellan 17-22. Är du inte hemma lämnas kassen vid dörren – smidigt och bekvämt!

 

Olika matkassar

Beroende av hur många personer det är i hushållet, om allergier eller andra matpreferenser finns, kan olika matkassar väljas. Exempel på det breda utbud av matkassar är Linas Originalkasse, Linas Stora Originalkasse, Linas Lättlagade Kasse, Linas Barnkasse, Linas Vegetariska Kasse, Linas Barnkasse Utan Gluten, Linas Barnkasse Laktosfri och Linas Kasse För Två. Det finns även ett antal tilläggskassar som Fruktkassen, Salladskassen, Energimix och Linas Kom i Form. Det är med andra ord möjligt för just dig att få den typ av matkasse som passar dig och dina behov.

 

Linas Matkasse rabattkod

 

Hur använder jag en Linas Matkasse rabattkod?

Vi tycker att det ska vara enkelt att leva sunt. Därför är det smidigt att använda våra rabattkoder när du beställer Linas Matkasse. Följ bara nedan steg så har du snart din matkasse utanför dörren!

  1. Klicka på ”Hämta rabattkod” på den kupong du vill använda. Du skickas då till Linasmatkasse.se och rabattkoden dyker upp i ett nytt fönster.
  2. Bestäm dig för vilken kasse du önskar och klicka på “Beställ idag!”
  3. Fyll i de uppgifter som efterfrågas. Fyll i din rabattkod under “Har du rabattkod/presentkort?”. Klart!

 

Linas Matkasse rabattkod