Lekmer Rabattkoder

Lekmer är en onlinebutik som säljer leksaker, barnkläder, babyprodukter och inredning till barnrummet. Hos Lekmer hittar du säkra och populära leksaker för barn till ett bra pris. Rabble erbjuder dig en Lekmer rabattkod där du kan få rabatt på beställningar av bland annat leksaker, barntillbehör och babyprodukter. Hitta en giltig rabattkod från Lekmer som ger dig rabatt på leksaker och barnkläder. Du får dessutom fri frakt om du handlar för minst 1000 kr. Uppdatera dig ofta så att du inte missar någon Lekmer rabattkod. Lekmer är ett paradis för såväl barn som föräldrar med deras breda sortiment. Inte nog med att de har ett högkvalitativt brett sortiment så håller Lekmer låga priser på sina produkter.

70%

rabatt

Här hittar du Lekmers stora lagerrensning där du alltid får upp till 70% rabatt på leksaker, barninredning och mycket mer.

50%

rabatt

Just nu sparar du upp till 50% rabatt på utvalda leksaker med denna Lekmer rabatt!

FRI FRAKT

Fri frakt på ditt köp hos Lekmer!

70%

+ fri frakt

 • Har gått ut
 • Rabattkod
 • Villkor
 • (1 Betyg)

Nu är det final på klädfestivalen hos Lekmer med 15-70% rabatt på alla barnkläder och barnskor + fri frakt med denna rabattkod!

300 kr

rabatt

 • Har gått ut
 • Rabattkod
 • Villkor
 • (3 Betyg)

Med denna Lekmer rabattkod får du 300 kr rabatt på ditt köp!

200 kr

rabatt

 • Har gått ut
 • Rabattkod
 • Villkor
 • (1 Betyg)

Med denna Lekmer rabattkod får du 200 kr rabatt på ditt köp!

100 kr

rabatt

 • Har gått ut
 • Rabattkod
 • Villkor
 • (1 Betyg)

Med denna Lekmer rabattkod får du 100 kr rabatt på ditt köp!

Mer info om Lekmer

Lekmer har fantastiska priser på leksaker, barnkläder, barnvagnar, bilbarnstolar, inredning till barnrummet och roliga spel. Kombinerar du dessutom Lekmers redan låga priser med en Lekmer rabattkod från Rabble blir ditt köp ännu billigare. På Rabble kan du även hitta kampanjer som ger dig bland annat fri frakt på ditt köp från Lekmer, som utöver detta, dessutom, erbjuder 14 dagars öppet köp. Med vår Lekmer rabattkod så fyndar du leksaker, kläder, inredning och mycket mer. Din Lekmer rabattkod ger dig rabatt på hela ditt köp.

Lekmer är butiken som hedrar barnen och lever upp till sitt namn. Att låta barn vara barn och att uppmuntra till lek är aldrig fel. Lekmer är en strålande plattform för att hitta alla olika typer av redskap och byggstenar för att öka kreativitet och självständighet hos barn. Lekmer är nordens största och ledande nätbutik för barn med ett stort utbud. Tack vare detta kan Lekmer även erbjuda ett lägre pris än fysiska leksaksbutiker och alla andra leksaksbutiker på nätet. Om du dessutom använder en Lekmer rabattkod från Rabble trycker du ner priset till marknadens absolut lägsta. Du kan alltid känna dig säker att du hittar billigast och bäst produkter när du surfar på Lekmer.se. Lekmer har väldigt kvalitativa produkter från kända fabrikanter.

Hur många gånger har man inte varit inne i en leksaksbutik och trängts bland stressade föräldrar, skrikande barn och tillsynes oändligt långa köer. Skulle det inte vara fantastiskt om du kunde garantera billigt pris, bäst kvalité, korta leveranstider och samtidigt kunna välja från ett stort utbud hemma från TV-soffan? Det var förmodligen så Lekmer tänkte när de startade Lekmer.se och som de levererade! Vill du ha tips och råd från experter så är Lekmers kundtjänst tillgänglig för alla frågor du kan tänkas ha som berör ämnet.

Lekmer rabattkod

Utbudet hos Lekmer

Lekmer säljer fantastiska produkter från populära märken som Lego, Disney, Geggamoja, Playmobil, Name it, Alga, Stokke, Kuling, Brio, Jox och många fler! Det finns något att hitta för alla barn på Lekmer och det behöver inte kosta mycket! Alla barn har rätt till en underbar barndom med roliga leksaker, slittåliga och funktionella barnkläder samtidigt som det inte ruinerar föräldrar. Det är därför vi erbjuder Lekmer rabattkod, kampanjer och erbjudanden för att göra ditt köp billigare. Häng med oss och Lekmer på resan genom digitaliseringen. Vi byter ut uråldriga papperskuponger till flexibla kuponger som alltid är tillgängliga i mobilen. Trånga butiker, stressade människor och långa köer byter vi ut mot en välsorterad nätbutik där du kan hitta allt du behöver till ditt barn. Och detta tryggt och säkert hemma från soffan. Använd en Lekmer rabattkod från Rabble för att säkra att ditt köp blir billigare än någon annanstans.

Lekmer gör det enkelt för dig

När du handlar hos Lekmer kan du känna dig trygg att webbutiken är pålitlig. Lekmer har flertalet priser för bland annat bästa barnbutik och webbutik som utses av svenska folket. Du slipper allt som är krångligt med att handla produkter till barn då, förutom att du kan handla lugnt hemma i soffan, får du snabb leverans på din beställning. Din leverans kommer i regel mellan 2-5 arbetsdagar men av erfarenhet är det snarare 2-3 arbetsdagars leveranstid. Om du inte är 100% nöjd med ditt köp så kom ihåg att du har hela 365 dagars öppet köp på flertalet produkter med förutsättningen att produkten är i sin originalförpackning och inte öppnad. Dessutom erbjuder Lekmer dig en förlossningsgaranti på Babyprodukter.

Lekmers kategorier

Utöver dessa enastående köpvillkor gör Lekmer din upplevelse enkelt på fler sätt. På Lekmer.se är det mycket enkelt att hitta de produkter som du letar efter för stunden. Layouten på hemsidan är utformad så att du lätt kan navigera till den sidan med praktiska kategorier. Här listar vi alla kategorier som du kan hitta. Kom ihåg att varje kategori har underkategorier med super-specifik kategorisering. För varje kategori finns även en lista av vilka varumärken som har produkter i den kategorin. Kategorierna är:

 1. Leksaker
  • Underkategorier som topplista, maskerad, spel, sång, säsongs-lekar, pedagogik och många fler.
 2. Baby & Barn
  • Underkategorier som barnvagn, amning, säkerhet, äta & dricka och många fler.
 3. Barnkläder
  • Underkategorier som sovkläder, gymnastikkläder, mammakläder, luciakläder, hjälmar med mera.
 4. Barnskor
  • Underkategorier som fest, fritid, gummistövlar, lära gå skor, sandaler, UV & badskor med mera.
 5. Barnrum
  • Underkategorier som belysning, detaljer, möbler, textiler och förvaring etcetera.

För att ännu mer träffsäkerhet hitta just de du letar efter finns det ett särskilt filter-system på sidan som du kan använda. Här kan du sortera efter fler kategorier inom den generella kategorin, sortera efter varumärkets namn, sortera efter vilken färg du vill ha på varan, vilken storlek du letar efter samt efter pris och ålder. Allt för att du ska få en bättre upplevelse när du shoppar leksaker online.

 

Lekmer rabattkod, erbjudanden och kampanjer

Lekmer-rabattkod och kampanjer som ni hittar på den här sidan kommer ALLTID vara aktuella och giltiga. Vi erbjuder endast sådant som vi tror kan gynna konsumenten. Det gäller att hålla koll på sidan för nya Lekmer erbjudanden som uppdateras ständigt. En rabattkod från Lekmer är tidsbegränsad så var beredd på att titta på utgångsdatumet i erbjudandet så att den rabatten du ser idag kanske inte finns imorgon.

Hämta din Lekmer rabattkod idag för att göra ditt köp av leksaker, barnkläder, babyprodukter, barnvagnar, bilbarnstolar, inredning till barnrummet och roliga spel, billigare! Lekmer erbjuder snabba leveranser och om du tittar ovan kan du hitta kampanjer som ger dig fri frakt på ditt köp. Passa på att fynda för att göra dina barn glada för en billigare peng! Om du tar dig den en titt redan nu så lovar vi att du kan hitta något som både du och ditt barn uppskattar. Det behöver inte vara svårare än Lekmer!

När du handlar på Lekmer.se har du alltid 14 dagars ångerrätt vilket innebär att du när som helst inom 14 dagar efter att du hämtat ut ditt paket kan ångra ditt köp och få full återbäring. Detta gäller inte om du fått din vara specialtillverkad. Den gäller inte heller om du brutit förseglingen på en vara som av hygieniska skäl inte kan säljas i butik. Detta inkluderar varor som bland annat underkläder, kosmetik eller badkläder. Retur gäller inte på ljud- och bildupptagning som till exempel en CD-skiva med bruten försegling. Den gäller inte heller på nedladdade innehåll som till exempel datorspel och musikspår.

lekmer rabattkod

Hur använder jag en Lekmer rabattkod?

Det är lätt att använda en rabattkod från oss när du handlar på Lekmer.se. Det enda du behöver göra är att läsa här nedan och följa de fem enkla stegen som presenteras:

 1. Klicka på ”Hämta rabattkod” på den kupong du vill använda. Rabattkoden dyker upp i ett nytt fönster och du kommer även skickad vidare direkt till Lekmer.
 2. Fyll varukorgen på Lekmer.se med leksaker och annat!
 3. Klicka på knappen ”Till kassan” längst upp till höger på Lekmer.se.
 4. Klicka på ”Värdecheck eller rabattkod” så dyker en ruta för rabattkoder upp.
 5. Ange rabattkoden i fältet ”Värdecheck” och tryck ”Aktivera”. Klart!