Hallon Rabattkoder

Hallon – en enkel mobiloperatör. Hallon är en mobiloperatör som låter dig byta abonnemang eller operatör när du vill. Det är en mobiloperatör utan uppsägningstid, bindningstid och fakturor. Du kan köpa en telefon eller tillbehör med fri frakt och med en Hallon rabattkod får du tillgång till ännu bättre priser. Är du student kan du teckna ett billigt studentabonnemang till extra bra pris! Genom Rabble Rabattkoder Online får du tillgång till Hallon erbjudanden, kampanjkoder och rabattkoder. Köp ett billigt abonnemang eller ett Hallon kontantkort med rabattkod Hallon.

249 kr

i månaden

För endast 249 kronor i månaden ringer och messar du obegränsat och surfar för hela 7 GB med Hallon! Kika in och läs mer.

99 kr

i månaden

För endast 99 kr i månaden kan du ringa 60 samtal, messa obegränsat och surfa för 2 GB! Kika in och läs mer.

Billig

mobiltelefoni

Letar du efter ett abonnemang eller kontantkort? Kika in hos Hallon

50%

rabatt

Just nu får du 50% rabatt på mobilabonnemang LITEN hos Hallon. Abonnemanget kostar därmed bara 49kr/månad.

49 kr

i månaden

Sommarrea på mobilabonnemang LITEN – nu endast 49kr/mån i 3 månader hos Hallon

149 kr

4 månader

Just nu kan du skaffa Hallon mobilabonnemang Stor för endast 149 kronor/månad under 4 månader (ord. pris 299 kr). Ring och SMS:a fritt och surfa för 22 GB varje månad!

149 kr

6 mån

Skaffa Hallon studentabonnemang för 149 kr i månaden i 6 månader!

Mer om Hallon

Hallon är mobiloperatören utan krångel! Det är det perfekta alternativet för dig som vill slippa bindningstid, uppsägningstid, fakturor och alltid ringa till ett fast pris. Hallon erbjuder både mobilabonnemang, kontantkort och mobilt bredband – även det som både abonnemang och kontantkort. De ingår i samma koncern som mobiloperatören Tre och delar därför telefonnät, som enligt de själva når ut till 99 % av Sveriges befolkning.

 

Abonnemang

För att hålla det enkelt erbjuder Hallon två olika sorters mobilabonnemang: Stor och Liten. I mobilabonnemang Stor som kostar 249 kronor/månad ingår obegränsat antal SMS/MMS och samtalsminuter samt 8GB mobilsurf. För Liten får du endast betala 99 kronor/månad, men har ändå obegränsat antal SMS/MMS. 60 fria samtal och 2GB surf ingår.

Samma sak gäller vid deras mobila bredband – valet står mellan Stor och Liten. Du surfar alltid i högsta 4G hastighet, och i abonnemangsform Stor kan du förbruka 20GB datamängd för 149 kronor i månaden. Liten passar dig som inte surfar lika mycket då datamängden i detta abonnemang är 5GB och kostar 89 kronor/månad.

Betalar gör du med med ditt bankkort, exempelvis VISA, VISA Electron eller Mastercard. Varje månad görs en dragning från det konto som ditt kort är kopplat till. Du slipper alltså jobbiga fakturor!

 

Är du student eller över 55 år?

Då kan du med fördel teckna mobilabonnemang Student/55+ Stor eller Liten. Du får då rabatt på de ordinarie abonnemangen och betalar bara 199 kronor för Stor och 99 kronor för Liten.

 

Kontantkort

Föredrar du att fylla på ditt kort själv är ett kontantkort ett bra alternativ. Pengar dras alltså inte automatiskt från dig, utan det görs först när du fyller på med ett värdebevis från Mina sidor. Välj Stor om du använder mobilen mycket och Liten om du använder den mer sällan.

 

Hallon rabattkod