Halebop Rabattkoder

Halebop är den schyssta mobiloperatören och det finns många fördelar med att vara halebopare. Du får tillgång till Sveriges största mobilnät – Bra va? Hos oss får du dessutom mycket för pengarna oavsett om du väljer att köpa kontantkort, abonnemang eller en mobil. Om ditt behov förändras kan du lätt byta för att alltid ha en lösning som passar just dig. Och sist men inte minst har vi en grym support som är öppen 365 dagar om året. Se till att vara snabb, detta erbjudande gäller tom 30/6 eller så långt lagret räcker.

Billiga

kontaktkort

Hos Halebop kan du hitta mängder av kontaktkort och något som passar alla. Följ länken och se vilken som passar dig bäst!

99 kr

abonnemang

Billiga abonnemang från 99 kr finner du hos Halebop!

FRI FRAKT

Fri frakt på din beställning genom denna Halebop kampanj!

Gratis

månad

Gratismånad med Halebop Rubbet Mini via denna exklusiva Rabble-kampanj.

99 kr

kontantkort

Billiga kontantkort från 99 kr finner du hos Halebop!

Gratis

hörlurar värde 1000kr

Hos Halebop får du just nu Urbanears Plattan ADV Wireless (värde 1000 kr) vid köp av valfri mobil med 24 månaders bindningstid!

Mer om Halebop

Halebop är en liten mobiloperatör som funnits på marknaden sedan år 2000. Året därpå köptes de upp av Telia-koncernern och lanserade i samma veva sitt första kontantkort. Från och med 2007 har det varit möjligt att även teckna abonnemang hos Halebop. De har blivit kända som “den schyssta mobiloperatören” och är ett populärt val bland Sveriges befolkning. De strävar hela tiden efter att ge dig som kund den bästa upplevelsen och har därför en kundtjänst som är öppen alla dagar mellan 8-22. Det arbete som de 19 anställda på Halebop lägger ned på att göra dig som kund nöjd har gett resultat. De har nämligen haft Sveriges nöjdaste mobilkunder 6 år i rad!

Halebops bästa kontantkort och abonnemang introducerades under 2012. Det kallas Rubbet, just eftersom det innehåller allt du som användare behöver. De har även ett abonnemang som heter Hallå! som är omtyckt av många. Som student kan du också få förmånliga erbjudanden hos Halebop!
Halebop har funnits online enda sedan starten och säljer i webbutiken utöver mobilabonnemang och kontantkort även mobiltelefoner och tillbehör. Populära produkter som Apple Watch, skal, laddare och mängder av tillbehör till iPhone finns att beställa i Halebops onlinebutik. Med en Halebop rabattkod från Rabble kan du spara pengar vid köp på Halebop.se, så kom ihåg att titta in här innan du handlar!