GLOSSYBOX Rabattkoder

Glossybox är en prenumerationstjänst på skönhetsprodukter och den perfekta vardagslyxen. Varje varumärke och produkt i din box är noggrant utvald för att varje månad överraska dig. För endast 139 kr per månad får du hem en lyxig box med fem skönhetsprodukter. Via Rabbles hemsida hittar du rabattkoder för Glossybox och du kan du ta del av en aktuell Glossybox rabattkod som du använder för att få rabatt på din box. Nedan kan du ta del av Glossybox rabattkod samt utvalda erbjudanden som gör ditt köp billigare. Tänk på att erbjudanden, kampanjer och rabattkoder kan vara tidsbegränsade så kika in emellanåt. Vill du på upptäcksresa i en värld full av skönhet? Börja prenumerera på din Glossybox eller The Man Box redan idag.

10%

rabatt

10% rabatt på GLOSSYBOX & MANBOX! Gäller alla typer av prenumerationer och presentkort. Använd rabattkoden i kassan för att få rabatten.

10%

rabatt

Ge bort ett presentkort på Glossybox med 10% rabatt! Perfekta presenten till någon du tycker om.

Bonus

produkt

Just nu får du en bonusprodukt i din Glossybox när du beställer via denna kampanj! Gäller endast t.o.m. Söndag!

299 kr

Mors dag-box

Här hittar du Glossybox Mors Dag-box för endast 299 kr! Passa på! Endast ett fåtal kvar. Värdet ligger på över 1000 kr.

glossybox

Köp Maj-boxen som innehåller 5 skönhetsprodukter varav en make up-produkt i fullsize värd 260 kr! Kom direkt till kampanjen hos Glossybox här.

Gratis

box

  • Har gått ut
  • Rabattkod
  • Villkor
  • (1 Betyg)

Få en gratis box på köpet vid beställning av månadsprenumeration med denna Glossybox rabattkod (värde 700 kr)

Mer information om Glossybox

En Glossybox är den perfekta lyxen i vardagen för dig! Varje månad får du fem noggrant utvalda produkter inom skönhet i mindre format och Glossybox skönhetsmagasin GLOSSY Mag. Unna dig en present en gång i månaden med Glossybox en vardagslyx som du verkligen borde unna dig, det är du värd! Du får själv välja mellan om du vill ha en tidsbestämd eller löpande prenumeration – välj det som passar dig bäst! Det finns tre olika typer av prenumerationer. En löpande prenumeration för 139 kr, en 6 månaders prenumeration för 699 kr (spara 139 kr) eller en 12 månaders prenumeration för 1299 kr (spara 369 kr).

Testa nya produkter

Glossybox ger dig möjligheten att hitta nya produkter som du vanligtvis inte skulle köpa. Det är väldigt lätt att fastna i vanor och inte våga testa något nytt för rädslan att det inte skulle passa dig. Glossybox gör så att du kan bryta mönstret genom att testa mindre varianter av produkterna för att sedan välja exakt det som passar dig, både för män och kvinnor. Hur smart som helst! Vem vet, du kanske hittar din nya favoritprodukt i en Glossybox som du aldrig tidigare tänk använda som du sedan inte förstår hur du kunde vara utan.
glossybox kampanj

Glossybox rabattkod hos Rabble

På Rabble hittar du aktuella Glossybox rabattkoder som kan ge dig fri frakt eller ett billigare pris. Det är viktigt att hålla koll på sidan då den ständigt uppdateras med nya Glossybox kampanjer och rabattkoder. Om det inte finns en kampanj som passar dig just idag finns det en chans att det finns nya erbjudanden redan imorgon! Passa på att beställa din Glossybox redan idag för att unna dig en vardagslyx som gör din dag lite bättre!

Glossybox varumärken

Glossybox samarbetar med drygt 400 olika varumärken från internationella storsäljare till lokala märken! Du kan alltid förvänta dig hösta kvalité på produkter i din Glossybox. Några av Glossybox samarbetspartners är ACO, Dermalogica, bareMinerals, Bombshell, Bliss, Björn Axén, No7, Calvin Klein, Elizabeth Arden, Emma S, ghd, Giorgio Armani, IDUN, Kérastase, LUSH, Madlady, NOA Relax & Focus, NYX, OPI, Prada, SB12, Unani, Yves Saint Laurent och många, många fler. Med en Glossybox får du en salig blandning produkter för skönhet och hälsa som inte kommer göra dig besviken.

Produkter för alla smaker

Med olika skönhetsprodukter som skickas till dig regelbundet kan du på ett enkelt sätt hitta dina favoriter och de produkter som passar just dig! Det är billigare att använda Glossybox än att köpa produkterna i butik. Så om du vill hitta det som just du behöver men samtidigt har dörrarna öppna för nya, bättre produkter, är Glossybox för dig. I många boxar kan du spara upp till 1000 kr, vilket är ett riktigt kap. Du behöver inte ens gå utanför dörren då de skickas hem till dig per automatik. Boxarna kommer i olika former och ofta i ett visst tema. En box heter ”The Vegan Box” och innehåller som namnet antyder, endast vegan-produkter utan några animaliska tillsatser över huvud taget. Ett givet val för dig som djurvän och naturvän! Boxen är i samarbete med medieprofilen Therése Lindgren som är aktuell även på litteratur-fronten.

Hur ofta får man hem sin Glossybox?

Glossyboxen kommer varje månad och innehåller fem lyxiga skönhetsprodukter att pröva. En löpande prenumeration som betalas månadsvis kostar 139 kr men innehållet motsvarar drygt 1000 kr. Detta är ju helt enkelt ett kap.
Du kan välja att satsa på en tidsbestämd prenumeration också, eller att köpa presentkort att ge bort. Perfekt present för både kvinnor och män!

The Man Box

Den ordinarie Glossyboxen riktar sig generellt mot kvinnor men män har också ett Glossybox-alternativ, nämligen The Man Box! Denna box skiljer sig från Glossybox i och med att den levereras var tredje månad istället för varje månad. Förutom detta är urvalet av produkter såklart också annorlunda. Produkterna är även här av högsta kvalité och innehåller produkter som du förmodligen inte skulle testat annars. Exklusivitet är ledordet och med fem grooming-produkter var tredje månad kommer du helt klart känna dig exklusiv. Tanken med boxen är just att användaren ska upptäcka och testa produkter för att i slutändan veta om vilka dina favoriter är och de som passar dig! Du kan också anpassa The Man Box genom din profil för att göra valet av produkter enklare. Om du till exempel inte har skägg så vill förmodligen inte heller ha produkter för skägg-skötsel. I boxen får du förutom produkterna även guider och råd för hur du bäst använder dessa. Guiden beskriver produkternas innehåll, egenskaper och ingredienser. Med vår glossybox rabattkod kan du få rabatt även på The Man Box, eftersom våra koder alltid gäller på denna box-typ också.

GlossyDots

När du har testat din box får du såklart utrymme att recensera produkten och få poäng på Glossybox. Dina åsikter påverkar också vilka produkter som nästa box kommer innehålla. När du recenserar får du 20 poäng och när du samlat 1000 poäng får du en gratis box! Skapa en profil på Glossybox redan idag och börja skräddarsy din personliga profil efter dina egenskaper! Värva en vän till Glossybox och tjäna poäng som du kan använda. Poängen kallas GlosstDots och kan växlas in i din profil! Använd din personliga länk, facebook eller mail för att bjuda in vänner och få enkla poäng som du snart kan använda. Värva en vän och få mellan 250 och 1000 GlossyDots!

glossybox rabattkod

Hur använder jag en Glossybox rabattkod?

Det är enkelt att utnyttja en rabattkod från oss om du följer köpguiden nedan:

  1. Klicka på ”Hämta rabattkod” eller ”Till Kampanjen” på den kupong som du vill använda. Rabattkoden dyker upp i ett nytt fönster och du skickas vidare till Glossybox hemsida.
  2. Fyll din varukorg på Glossybox.se med din önskade prenumeration av skönhetsprodukter!
  3. När du klickar på prenumerera på den önskade boxen och prenumerationstypen skickas du vidare till kassan.
  4. Väl i kassan klickar du på knappen ”Ange din rabattkod” som är precis under ”Pris”. Skriv eller klistra in Glossybox rabattkoden som du hämtat på Rabble och klicka på ”Lös in kod” Klart, nu är din beställning rabatterad, bra va? Hur enkelt som helst!