Fritidsresor Rabattkoder

Hitta din sommarresa, eller boka in familjen på en härlig resa i vinter, eller varför inte bara köpa en härlig charter till Kreta eller Cypern som får dig och dina nära och kära att bara slappna av ett par veckor? Hos Fritidsresor.se bokar du bra och billiga resor och charter online. Med rabattkoder hos Fritidsresor får du rabatt på massor av populära resmål som Kap Verde, Dubai, Thailand & Turkiet. Du kan också både förlänga sommaren och göra den billigare med våra kampanjkoder! Fritidsresor är en del av den europeiska TUI-gruppen. Från 1 november 2016 kommer Fritidsresor att heta enbart TUI.För dig som resenär innebär det ännu mer att välja på – fler hotellkoncept, direktflyg, spännande resmål och ännu fler kampanjer, rabattkoder och rabatter såklart!

489 kr

från

Fynda billiga flygbiljetter tur & retur från 498 kr hos Fritidsresor här!

Sista

minuten

Var spontan och beställ en sista minuten- resa superbilligt hos Fritidsresor. Just nu kan du få en resa till Kreta för endast 998 kr!

40%

rabatt

Upp till 40% rabatt på utvalda sommarresor hos Fritidsresor. Handla en resa i Mors Dag-present!

4000 kr

rabatt

Rabatter upp till 4 000:- per bokning till sol och värme hos Fritidsresor nu!

3000kr

rabatt

Just nu får du upp till 3000 kr rabatt på kryssningar hos Fritidsresor.

2000kr

rabatt

Upp till 2000 kr rabatt på sommarresor via denna Fritidsresor kampanj

Mer info om Fritidsresor

Ta del av en rabattkod från Fritidsresor eller en kampanjkod från Fritidsresor för att få rabatt till populära resmål som Rhodos, Teneriffa, Grekland och Sardinien. Med Fritidsresor.ses rabattkoder kan du resa billigt till Las Palmas, Kos, Menorca, Alcudia och många fler. Ibland kan du fynda bland t.ex. fyrstjärniga hotell som har rabatterade priser. Du anger enkelt din rabattkod för Fritidsresor i kassan och därefter dras rabatten.