Foodora Rabattkoder

Foodora har något för alla smaker. Det är svårt att varje dag ha ork och hinna laga mat själv – de dagarna finns Foodora till för dig. Testa Foodora direkt och få lunchen eller middagen hemskickad med rabatt. Här samlar vi rabattkoder från Foodora och med en Foodora rabattkod kan du få upp till 100 kr rabatt på första köpet. Handla billigare med en Foodora rabattkod!

Mer information om foodora rabattkod

Foodora är en app som finns i 10 länder. Det som gör Foodora unikt är deras utbud av grymma restauranger men också deras snabba leveranser. Det är enkelt att beställa hem mat med Foodoras app. Som företag kan du själv registrera ett konto där dina anställda enkelt kan beställa mat till kontoret.

Foodora växer

Just nu finns Foodora i Stockholm, Solna, Göteborg och Malmö men växer snabbt och kommer säkerligen inom kort att finnas i fler städer även i Sverige. Rabble samlar Foodora rabattkod, kampanjkod och erbjudande som ger dig billigare hemleverans. I Stockholm kan du handla lunch eller middag från välkända restauranger. Exempel på sådana är: Melanders, Indian Stories, Panini, Ming Palace och Falafelbaren. Även i Göteborg kan du handla från välkända krogar och restauranger så som Kågebaren, Pita Vasaplatsen, Butcher’s Market, The Barn, Juicekällan eller El Paso Tres. Utbudet växer ständigt och kolla in i appen för att få senaste nytt och se de senaste restaurangerna med leverans.

Billig

hemkörning

De bästa restaurangerna levererar hem till dig med Foodora. Kom direkt till Foodora här!