First Hotels Rabattkoder

Hos First Hotels kan du boka hotell i Sverige, Norge, Danmark, Island och Spanien. Med över 6500 hotellrum är de en av Skandinaviens ledande hotellkedjor, med populära hotell i samtliga skandinaviska huvudstäder. Du bokar smidigt billiga hotell i bland annat Stockholm, Göteborg, Köpenhamn, Oslo, Madrid och Reykjavik. För att bo ännu billigare på dessa hotell kan du använda en First Hotels rabattkod från Rabble. På Rabattkoder Online uppdaterar vi regelbundet med aktuella First Hotels rabattkoder, kupongkoder och andra bra erbjudanden för att du ska kunna bo billigt och bra. First Hotels erbjuder gratis WiFi på samtliga hotell och oftast är även frukost inkluderat i rumspriset. Ta del av en First Hotels rabattkod inför din nästa hotellbokning i Skandinavien eller i Spanien och spara pengar på din vistelse!

21%

rabatt

Upp till 21 % rabatt från första natten med First Business deals.

Billiga

hotell

Här hittar du massvis med billiga hotell där du kan övernatta i Sverige.

Viaplay

fritt i 2 månader

När du bokar ditt hotellrum på något av First Hotels alla hotell får du prova Viaplay i 2 månader utan extra kostnad.

Bra

erbjudanden

Ta del av First Hotels erbjudanden och kampanjer och boka billigare resor och upplevelser

Mer om First Hotels

”Your second home is FIRST”. Så lyder First Hotels slogan och är det som kedjan arbetar efter då deras målsättning är att erbjuda dig som gäst kvalitetsupplevelser och möjligheten till individuella val. Detta har First Hotel strävat efter sedan starten under 1993, då kedjan bestod av 6 hotell i Sverige. Sedan dess har de expanderat och utökat sin utbredning av hotell till över 40 destinationer runt om i Skandinavien och Spanien. Med ett utbud på runt 6500 hotellrum och över 8000 konferensplatser är de en av de ledande hotellkedjorna i Skandinavien. Ett urval av populära hotell är First Hotel Reisen Stockholm, First Hotel G Göteborg, First Hotel Grand Falun, First Hotel Plaza Västerås, First Hotel Mayfair Köpenhamn, First Hotel Grims Grenka Oslo och First Hotel Alda Reykjavik. Dessa och många fler bokar du enkelt på FirstHotels.se. När du bor på något av First Hotels många hotell har du alltid gratis Wi-Fi och på hotellen i Sverige och Norge ingår alltid frukost!

First Member

First Hotel erbjuder ett fördelaktigt lojalitetsprogram som de kallar First Member. Konceptet erbjuder dig som medlem fördelar och bounspoäng varje gång du bor på First Hotels i Skandinavien. Dessa poäng kan du nyttja nästa gång du önskar bo på First Hotels. Du kan dessutom samla poäng varje gång du betalar med First Member Mastercard. När du väljer att ansöka om detta kort får du 10 000 poäng i startbonus vilket motsvarar en fri övernattning!

First Hotels rabattkod

 

Hur använder jag en First Hotels rabattkod?

Det är smidigt att använda en rabattkod från Rabble när du bokar ditt hotellrum:

  1. Hämta den rabattkod du önskar använda. Koden visas då i ett nytt fönster och du skickas vidare till FirstHotels.se
  2. Välj det boende som passar dig bäst.
  3. Skriv in din kod under “Bokningskod” i första steget av rumsbokningen. Färdigt!

 

First Hotels rabattkod