Finnair Rabattkoder

Res med Finlands största flygbolag till mer än 70 destinationer över hela världen. FinnAir är specialiserade på resor till Asien och kan erbjuda billiga flygbiljetter till populära resmål som Bangkok, Phuket, Hongkong, Peking, Bali och många fler. Med FinnAir rabattkod kan du boka väldigt billiga flygbiljetter, dels till Asien men även till övriga delar av världen som New York, Berlin och Barcelona. Här på Rabattkoder Online samlar vi alla aktuella FinnAir rabattkoder, FinnAir kampanjkoder och annan FinnAir rabatt. Ta alltid för vana att surfa in här innan du bokar billiga flyg med FinnAir för att spara pengar på din resa med en giltig FinnAir rabattkod.

Flyg

till Asien

Hitta billiga flyg till Asien med Finnair. Boka din resa till Bangkok, Krabi, Peking, Hongkong, Seoul, Singapore, Shanghai eller något av de många andra resmål som Finnair erbjuder resor till!

Bra

erbjudanden

Titta in på erbjudanden hos Finnair och hitta en bra och billig resa

Billiga

flyg

Boka billiga flyg och flygresor med Finnair

Mer om Finnair

FinnAir är Finlands största flygbolag, med sin bas i Helsingfors-Vanda flygplats. De är en del av OneWorld Alliance och har funnits sedan 1923 vilket gör dem till ett av världens största flygbolag. Med FinnAir reser du billigt till många destinationer världen över. De fokuserar speciellt mycket på flygningar till Asien vilket gjort FinnAir till ett av Europas största flygbolag avseende flygningar dit. Du bokar med andra ord med fördel din resa till Thailand, Kina, Japan, Singapore, Indien, Indonesien med populära Bali och många andra populära asiatiska destinationer.

Erbjudanden

FinnAir har ett koncept som de kallar FinnAir Plus. Som medlem har du tillgång till många värdefulla förmåner och bonusar. Du samlar poäng på dina flygresor och tjänster som du sedan kan använda på olika sätt – både hemma och utomlands. Du får poäng på alla reguljärflyg med Finnair. Dessutom får du poäng vid resor med andra oneworld-flygbolag och för FinnAirs partners många tjänster. Du hanterar dina poäng, håller din profilinformation uppdaterad, beställer nytt medlemskort och kontrollerar ditt poängsaldo smidigt i Mitt FinnAir Plus.

Du väljer själv om du vill flyga i ekonomiklass eller i FinnAir Business Class. När det är dags att checka in kan du göra det enkelt i förväg och slippa köer på flygplatsen. Med FinnAir Check In ordnar du det från din dator, mobil eller surfplatta och incheckningstjänsten är öppen 36 timmar före avgång. FinnAir Online Check In nås även via FinnAirs app som finns tillgänlig för iOS och Android. Res bekvämt världen över – boka billiga flygbiljetter hos FinnAir.com idag!

 

FinnAir rabattkod