Citygross matkasse Rabattkoder

Hos Citygross matkasse hittar du olika typer av matkassar, bland annat Bamses barnkasse, matkasse klassisk, viktväktarnas laktosfria matkasse, glutenfri matkasse, ekologisk matkasse, viktväktarnas matkasse, vegetarisk matkasse, matkasse special och matkasse laktosfri. Du kan även få goda spartips! Rabattkoder Online samlar alla Citygross rabattkoder, erbjudanden och kampanjer åt dig. Ta del av dessa rabattkoder, erbjudanden och kampanjer så kommer du att spara extra pengar i plånboken. Hämta en Citygross matkasse rabattkod redan idag och få rabatt på ditt nästa köp. Använd en giltig Citygross matkasse fri frakt rabattkod och få fri frakt på ditt köp. Titta alltid in hos Rabble Rabattkoder Online innan du handlar på nätet.

200 kr

rabatt

Få 200 kr rabatt på Citygross Matkasse via denna kampanj!

Billiga

matkassar

Här hittar du alla billiga matkassar som finns hos Citygross matkasse. Titta in!

50 kr

rabatt

  • Har gått ut
  • Rabattkod
  • Villkor
  • (0 Betyg)

50 kr extra rabatt på din matkasse med City Gross Matkasse rabattkod. Totalt 250 kr rabatt på din första kasse!

250 kr

rabatt

  • Har gått ut
  • Rabattkod
  • Villkor
  • (3 Betyg)

Beställ valfri City Gross matkasse (från 199 kr) och få 250 kr att handla för med denna City Gross rabattkod.

Mer info om Citygross

Citygross har mycket att erbjuda för alla konsumenter. Sedan 1993 har City Gross levererat bra mat till folket och fortsätter att göra det än idag. Här har du sedan starten kunnat köpa färskt, svenskt kött från svenska bondgårdar i sitt sortiment. Köttet är styckas, packas och mals direkt i butiken av proffsig personal. Du hittar även de färskaste fiskarna och skaldjuren handplockade från manuella diskar i butiken samt nybakat bröd varje dag. Om du letar efter varor med inga till få tillsatser ska du leta efter ”Ä-märket” som markerar att produkter inte har få eller inga tillsatser. På hyllorna hittar du även gröna markeringar som benämner ekologiska varor för den miljö- och hälsomedvetna. City Gross gör så mycket som möjligt för att vara det miljö- och kvalitetsäkra valet för dig och uppmuntrar till att äta miljövänligare. Om du vill göra ett ytterligare smart val kan du enkelt hämta en CityGross rabattkod från oss på Rabble och få mängder med erbjudanden! Testa kassen gratis eller få fri frakt. Vi har många kampanjer och uppdaterar sidan med nya varje vecka för att du alltid ska ha något erbjudande tillgängligt. På City gross hittar du endast svanen-märkta butiker vilket betyder att de tar ett heltäckande ansvar för miljön där utbudet av ekologiska och miljömärkta varor är ett måste. Butikerna är även energisnåla vilket påverkar miljön positivt.

City gross har jämt med utvecklingen skapat en ny tjänst, att handla maten online. Detta är ett stort steg för att hänga med i branschen och det självklara valet för alla butiker som bedrivet dagligvaruhandel. Hos City Gross hittar du ett enormt utbud av färdiga matkassar där det finns någonting för alla begär och behov. Du kan även plocka alla produkter vara för vara och sätta ihop din egen matkasse. Om produkterna i matkassen inte passar dig men inte heller vill sätta ihop alla matvaror själv kan du enkelt komplettera en färdig matkasse med andra produkter från sortimentet. Kom ihåg att köpa hem basvarorna som håller länge som olja och kryddor. Även frukt och mellanmål är inte inräknat i matkassen men du får såklart allt detta till samma pris som i butik, det vill säga väldigt billigt. Hämtar du dessutom en Citygross matkasse rabattkod här blir det nästan skamligt billigt. Du kan välja att få din matkasse hem till dörren med en 2-timmars intervall eller välj att hämta i butik.

Hos City Gross kan du välja mellan dessa matkassar:

Klassisk matkasse: Favoritrecepten med goda och färska råvaror för hela familjen. Kassen finns för 3-5 middagar och till 2-8 personer.

Bamses barnkasse: Inkluderar färska och nyttiga matvaror, enkla och snabblagade recept som barn gillar och diverse pyssel för barn. Kassen finns för 4 personer och till 3-5 middagar.

Ekologisk matkasse: Inkluderar matvaror där minst 75% är ekologiska, säsongsbaserade råvaror och inspirerande recept. Kassen finns för 4 personer och till 3-5 middagar.

Flexitarian matkasse: Inkluderar färska råvaror och fler vegetariska produkter som är bra för miljön och hälsan. Kassen finns för 4 middagar och 4 personer.

Glutenfri matkasse: Inkluderar glutenfria recept och matvaror som passar hela familjen. Kassen finns för 3 och 5 middagar till 2 och 4 personer.

Laktosfri matkasse: Inkluderar laktosfria och inspirerande recept med varor som hela familjen gillar. Finns för 3 och 5 middagar till 2 och 4 personer.

Vegetarisk matkasse: Inkluderar inspirerande och goda recept men säsongens råvaror. Kassen innehåller även ägg och mejeriprodukter och finns för 4 personer till 3-5 middagar.

Viktväktarnas matkasse (finns även som laktosfri): Inkluderar recept som är i enlighet med Viktväktarnas program där SmartPoints redan är beräknade. Detta alternativet hittar du exklusivt hos City Gross och finns tillgänglig till 2-4 personer och för 3-5 middagar.

Citygross rabattkod

När du prenumererar på en matkasse har du ingen bindningstid och kan säga upp abonnemanget när du vill. CityGross.se är även certifierad via Trygg E-handel som garanterar högsta säkerhet och trygghet när du handlar online. Vill du känna att du gör rätt val sett till priset kan vi rekommendera att kolla in den här sidan för nya kampanjer varje vecka. Hitta din City gross rabattkod och mycket mer. Om du är mer nyfiken på City Gross och mer bestämt vin i kombination med mat finns det en jättebra vinskola på deras hemsida. Där kan du få tips om allt som berör vin och mat, till exempel vilka viner som passar till vilka smaker och hur du kombinerar olika viner. Guiden är framtagen av Winefinder och ger dig en bredare förståelse för druvorna, grundsmaker, temperaturer och så vidare. Det finns även en färskvaruskola på Citygross som vägleder dig till rätt beslut rörande köttprotein och frukt. Här hittar du tips och råd för alla styckesdetaljer från fisk, fläsk, fågel, lamm och nöt samt en egen avdelning för frukt och grönt.

Hitta en Citygross rabattkod redan idag med Rabble och gör ditt köp av dagligvaruhandel billigare. Men en Citygross rabattkod eller Citygross matkasse rabattkod kan du få alla möjliga erbjudanden och vi uppdaterar sidan frekvent med nya erbjudanden och rabattkoder för Citygross. Om du inte hittar en Citygross rabattkod idag kan du komma tillbaka imorgon och kanske hitta en då! De flesta kampanjer och rabattkoder för Citygross är tidsbegränsade så kom ihåg att kolla ofta. Vem vill inte sitta hemma i soffan och köpa hem veckans matvaror i lugn och ro till ett billigare pris utan stress och köer? City gross kör ut sina matkassar på söndagar och måndagar varje vecka klockan 17-22 och du får ett SMS dagen innan din beställning kommer då du får ett 2-timmars fönster då beställningen kan förväntas komma. Allt detta och mycket mer hittar du på Citygross online och i Citygross fysiska butiker.