Campadre Rabattkoder

Oavsett om du är ute efter kläder, inredning, elektronik, barnkläder, skor eller resor hittar du det hos Campadre! Bli medlem och ta del av deras exklusiva kampanjer från kända varumärken inom mode, hem, inredning och livsstil. Vill du spara ytterligare på dina köp ska du kika in här på  Rabattkoder Online där vi samlar alla Campadre rabattkoder, erbjudanden och kampanjer åt dig. Det gör att du kan boka din resa eller köpa dina kläder och accessoarer ännu billigare. Ta del av en Campadre rabattkod eller ett Campadre erbjudande och spara lite extra på ditt köp. Titta alltid in hos Rabattkoder Online innan du shoppar för att vara uppdaterad på senaste Campadre kampanj, erbjudande och Campadre rabattkod.

Nyhets

brev

Registrera dig hos Campadre och ta del av erbjudanden och kampanjer!

96%

rabatt

Nu är det mellandagsrea på Campadre och du får upp till 96% rabatt på mängder av produkter!

80%

rabatt

Midseason sale med upp till 80% rabatt på mode och inredning hos Campadre.

50%

rabatt

Handla snygga kläder från Stylein med upp till 50% rabatt hos Campadre!

70%

rabatt

Rea med upp till 70% rabatt på mängder av märken och varor hos Campadre

100 kr

rabatt

Bjud in en vän till Campadre och få 100 kr att handla för!

Mer om Campadre

Campadre är den första Private Shopping Club i Skandinavien. Det innebär att du för att få tillgång till exklusiva kampanjer från några av de mest kända varumärkena inom mode, hem och inredning, livsstil samt resor först måste bli medlem. Det är gratis att registrera sig som medlem och medför inga köpkrav. Campadre förmedlar nya kampanjer varje dag med erbjudanden på upp till 70% under ordinarie pris. Dessa erbjudanden är endast tillgängliga för Campadres medlemmar och är bara aktuella under en viss period, vanligtvis mellan 3-5 dagar. Erbjudandena har också ett begränsat antal produkter vilket innebär att du måste vara snabb för att försäkra dig om att få ta del av kampanjerna och göra riktiga fynd! Som medlem får du ett mail varje morgon vid klockan sju då kampanjerna släpps för att inte missa ett erbjudande av intresse.

Campadre riktar sig till företag och trendmedvetna konsumenter som har ett intresse inom mode och livsstil. Verksamheten startade 2009 och har sedan dess haft samarbete med över 400 olika kända varumärken. Exempel på märken som Campadre förmedlar är Ester Elonora, Odd Molly, House of Dagmar, Primeboots, Ceannis och Mamalicious. På Campadre.se kan du som medlem hitta erbjudanden på kläder och accessoarer till både damer, herrar och barn. Rabble samlar aktuella Campadre rabattkoder, så titta in här innan du handlar för att spara ytterligare pengar!

 

Campadre rabattkod

 

Hur använder jag en Campadre rabattkod?

 

Det är enkelt att använda en rabattkod från Rabble när du handlar på Campadre.se. Följ bara dessa steg!

  1. Klicka på ”Hämta rabattkod” på den kupong du vill använda. Rabattkoden visas i ett nytt fönster och du skickas automatiskt vidare till Campadre.se
  2. Gör dina val och lägg dina varor i varukorgen.
  3. Klicka på ”Till kassan” längst upp till höger i fönstret.
  4. Skriv in din rabattkod i fältet intill ”Använd kampanjkod” och klicka knappen. Din kod är nu inlöst.

 

Campadre rabattkod