C More Rabattkoder

C More Film är för dig som älskar att kolla på film och serier och vill kunna streama film var och när du vill. C More har tv-serierna som alla talar om, till exempel Girls, Game of Thrones och Mad Men. Även de bästa TV-serierna från bland andra HBO, NBC och Sony! Med en C More rabattkod eller C More kampanjkod kan du streama utan bindningstid! C More rabattkod, kampanjkod c more och giltiga c more erbjudande finns här nedan och uppdateras kontinuerligt.

379 kr

i månaden

Streama obegränsat med film, sport och tv-serier med C More Max. Nu endast 379kr/mån

299 kr

i månaden

C More Sport för endast 299kr/mån via vår kampanj!

99 kr

1 månad  streaming hos C More. Gäller Film & Serier för endast 99 kr.

99 kr

i månaden

Här kan du beställa C more Golf för endast 99 kr / mån.

99kr

i månaden

Just nu kan du få både C more sport, film och serier för endast 99 kr/mån i 3 månader (ord pris 349 kr/mån)!

1 mån

99 kr

  • Har gått ut
  • Kampanj
  • Villkor
  • (45 Betyg)

Prova C More Film 1 månad för endast 99 kr via denna kampanj!

Mer information om C-More

Om du vill testa C more så kika in här kontinuerligt för senaste rabattkoderna. Ibland finns det så kallade ”prova på-erbjudanden” hos Cmore som kan ge dig kraftigt rabatterade priser eller till och med gratismånader.

Underhållning är något som man ska ha ett överflöd av i sitt liv. Med den moderna underhållningsbranschen i ett mobilt format har du alltid tillgång till det du vill ha. Hos C More får du sannerligen obegränsad underhållning med filmer, serier, sport och golf. Det finns även massor för de små med många av de nya och populära barnfilmerna och serierna. För de vuxna finns till exempel succéserien Game of Thrones som naglar flera miljoner tittare världen över.

Stort utbud för alla

C More har för tillfället 4 olika paket du kan prenumera på, utan bindningstid! använd en C More kampanjkod redan idag för att ta del av paketen: Filmer & Serier, Sport, Golf eller det stora Sport Film och Serier, som nu bara kostar 99kr/mån (ord. 349kr/mån). Se vår kampanjsida för C More Sport här. Du kan även följa sporten som du är intresserad av och hålla koll på när alla matcher spelas. På C More har du tillgång till deras egna tablå för när matcherna spelas i realtid så du kan vara med och se matcherna live varje gång. Om du inte vill betala för en hel månad kan du köpa en dygnsbiljett så du kan streama all sport under 24 timmar om det är något extra viktigt att se. På C More finns det även en specifik kanal för golfintresserade.

C More har också ett utökat sortiment för barnfilmer och barnprogram. Här kan du bland annat se hela familjens populäraste program och filmer. MiniTV som är korta och informativa program till de allra minsta barnen. Du kan även se ett stort utbud av Astrid Lindgrens filmer och massor utav animerade serier för barn. Du kan även hitta massvis av spännande natur- och djurprogram, LEGO serier, äventyr för barn och Pettson & Findus samt mycket mer.

Serier hos C More

Populära svenska serier som du kan förväntas hitta de nyaste säsongerna av på C More är bland annat dessa. Gåsmamman, Solsidan, Jordskott, Halvvägs till himlen, Blå Ögon, Gustafsson 3 tr, Välkommen åter, En ängels tålamod och många fler. Se även hela världens favoritserier som Black Sails, Game of Thrones, The Girlfriend Experience, House, The Night Manager, The Office (både amerikanska och brittiska versionerna), Seinfeld, Veep och många mer.

Vill du följa sportkommentatorerna Lasse Granqvist och Tommy Åström så har du fri tillgång till deras podcast via C More! Där pratar de om aktuella event och alla tiders klassiker inom sportens värld varje vecka. Du får spännande infallsvinklar och insikter om sportvärlden med en stänk av humor. På sportfronten hos C More hittar du det mesta inom svensk och utländsk sport som allsvenskan, superettan, landskamper, Swedish Hockey League (SHL), tennis, handboll, Svenska superligan damer i innebandy och Premier league.

Med C More – underhållningens guldgruva – behöver du inte betala för mycket för att hitta det du tycker om. Det finns streaming för alla smaker. Streamingen finns dessutom för alla dina enheter oavsett om du vill se på TV-apparaten, datorn, surfplattan eller mobilen. Du kan alltså ta med dig C More i fickan var du än befinner dig.

C More erbjuder förutom den klassiska streamingtjänsten även TV-kanaler som du även kan njuta av var du än är. Kanalerna erbjuder dig att se sådant som finns utöver vanliga streamingtjänsters utbud, du får njuta av filmer och sport i realtid. Bland kanalerna finns till exempel C More First som visar premiärer från de största filmföretagen utan reklam, året runt. På C More betalar du ett fast månadspris och har sedan obegränsad tillgång till det du vill se på! Har du dessutom kammat hem en C More rabattkod från den här sidan blir det alltid billigare för dig.

Mer om C More kampanjkod hos Rabble

Det finns ständigt uppdaterade C More rabattkod, kampanjkoder och erbjudanden hos oss på Rabble. På den här sidan kan du hålla koll på nya och aktuella C More kampanjer som kan ge dig billigare streaming. Nu kan du till exempel få deras stora Sport, Film och Serier-paket för endast 99kr/mån (ord. 349kr/mån).

Testa redan idag du också för att få underhållning var du vill och när du vill på dina villkor. Det har aldrig varit så enkelt som det är nu. Passa på att njuta av din egna C More kampanjkod redan idag. Glöm inte att alltid hålla koll på den här sidan för att inte missa någon fantastisk C more kampanjkod . Som sagt uppdateras sidan ständigt och om du inte hittar något som passar dig just idag kan det finnas en ny kampanj redan imorgon!

För absolut bästa upplevelse med C More är det bra om du har en webbläsare som är uppdaterad till den senaste versionen, uppdaterad programvara samt ett stadigt internet. Du bör ha en enhet att spela upp programmen ifrån med dessa specifikationer. Minst 4 gigabit RAM minne, internet med minst 10 megabit uppkoppling med internetkabel då det trådlösa systemet alltid har brister när det kommer till streaming av olika slag. En webbläsare med senaste uppdateringarna från Chrome, Safari eller Firefox. HTML5 för din webbläsare som är den nya videospelaren. Om du använder Chromecast och upplever störningar kan du ställa om uppdateringsfrekvensen.

Underhållningen ligger bara ett klick bort härifrån. C More är en underbar underhållnings och streamingtjänst. Testa redan idag och bred ut dig där du helst vill och njut av filmer, sport och serier på dina villkor, närhelst och varhelst du vill. Kika på rabble för att inspireras och få din streaming till bra pris med vår C More kampanjkod.

C More kampanjkod