Boxer Rabattkoder

Boxer förmedlar digitala lösningar som Tv-abonnemang med ett brett utbud av kanalpaket och play-tjänster. Utifrån just dina önskemål och behov kan du välja det paket som passar dig bäst. Välj mellan populära kanalpaket som Boxer Flex 16, Boxer Flex 8, Boxer Mix, Boxer C More Sport och många fler. Med en Boxer rabattkod kan du beställa dessa Boxer abonnemang till lägre priser. Du kan även få fri startavgift, rabatt på boxer kontantkort och andra rabatter med Boxer erbjudanden. Beställ Boxer Play och se dina favoritserier, filmer, program och sport var och när du vill med Boxer kanaler. Med Boxer rabattkoder kan du prova billigare redan idag! Kom ihåg att kika in här på Rabble innan du beställer för att spara pengar på din order. Vi samlar giltiga rabatter, Boxer erbjudande och rabattkoder för att ge dig möjlighet att se på TV extra billigt.

50%

rabatt

50% på valfritt kanalpaket från Boxer under 1 år + 500 kr i webbrabatt. Dessutom ingår smartbox (värde 995 kr).

Billiga

TV abonnemang

Skaffa billigt TV abonnemang via Boxer!

3 mån

fritt

3 mån fritt på alla kanalpaket hos Boxer! Dessutom får du just nu Chromecast på köpet (värde 390 kr). Gäller en begränsad period.

3 fria

månader

Just nu får du tre månader C More Sport utan kostnad hos Boxer. Börja kolla på dina favoritsporter med en gång!

500 kr

rabatt

I kupongen nedan får du 50% rabatt på valfritt kanalpaket och med den här kampanjen får du ytterligare 500 kr rabatt på den kampanjen!

Mer om Boxer

Boxer grundades i oktober 1999 och är en del av Teracom Boxer Group, tillsammans med Teracom Sverige, Teracom Danmark och Boxer Danmark. Teracom Boxer Group är en av Nordens ledande nät- och betal-tv-koncerner.  Boxer arbetar både med TV via marknätet och med öppna internet, vilket innebär en så kallad on demand-teknik. Till en början såldes de flesta abonnemangen via återförsäljare, men idag är den populäraste försäljningskanalen deras hemsida. På Boxer.se kan du som kund välja och vraka bland deras breda utbud av TV-kanaler och kanalpaket. Du kan även köpa Boxer kontantkort som kan behövas för att se på tv. Boxers mål är att ha ett brett utbud som passar många vilket de tycks lyckas bra med, med tanke på att de regelbundet placerar sig högt i de kundnöjdhetsmätningar som Svenskt kvalitetsindex utför.

 

Boxers kanalpaket

I och med att olika personer har olika behov och preferenser på sin TV erbjuder Boxer många kanalpaket att välja bland. Exempel på kanalpaket är Boxer Flex8, Boxer Flex16, Boxer Mix, Boxer Max, Boxer Plus, Boxer C More Sport, Boxer C More Film och Boxer C More Film och Sport.

 

Boxer Play

Med Boxers Play-tjänster kan du titta på TV när du vill! Kolla på dina favoritserier, filmer, program och sport oberoende av tid och plats. Med Boxer Play är det möjligt att titta via din TV, dator, smartphone eller surfplatta. Du kan titta ikapp de program som du missat, de finns nämligen tillgängliga sju dagar efter att de sänts. Du får även tillgång till Filmbutiken där du smidigt hyr dina favoritfilmer direkt till din TV eller dator.

 

Hur använder jag en Boxer rabattkod?

Det är väldigt lätt att nyttja en rabattkod från Rabble när du tecknar Boxers TV-tjänster. Följ bara vår steg-för-steg-guide och kom igång med ditt nya abonnemang!

  1. Klicka på ”Hämta rabattkod” vid den rabattkod eller ”till kampanj” för att komma till det boxer erbjudande du vill nyttja. Du sänds då per automatik vidare till Boxers hemsida.
  2. Gör dina abonnemangs- och tillbehörsval.
  3. Klicka på knappen ”Beställ” intill den tjänst du valt.
  4. Fyll i den eventuella rabattkoden i fältet ”Ange värdekod” och klicka på “Aktivera”.