Bokus Rabattkoder

Bokus säljer böcker till låga priser. Hämta en Bokus rabattkod, Bokus kampanjkod, rabattkod Bokus eller kampanjkod Bokus och få Bokus rabatt när du köper bland annat barnböcker, kurslitteratur, skönlitteratur och ljudböcker. Bokus erbjuder över 6 miljoner titlar och ger ibland t.ex. rabatt på kurslitteratur och rabattkod för att kunna köpa billig kurslitteratur. Du får alltid fri frakt vid köp över 99kr hos Bokus. När du använder en Bokus rabattkod, rabattkod Bokus, rabatt bokus, Bokus kampanjkod eller annan Bokus rabatt från Rabattkoder Online så kan det ge böcker fri frakt eller så har du chans att ta del av fina erbjudanden som gör ditt köp betydligt billigare. Se därför till att kika in på sidan ofta för att hitta en giltig rabattkod Bokus, aktuell Bokus kampanjkod eller Bokus rabattkod som ger dig Bokus rabatt och böcker fri frakt.

Billiga

böcker

Fynda kanonbilliga böcker på Bokus! Håll dig uppdaterad med Bokus rabattkod och Bokus kampanjkod och gör ditt köp ännu billigare!

FRI FRAKT

Få fri frakt hos Bokus genom denna kampanj!

Fr. 15kr

Just nu är det vårrea på Bokus med fantastiska priser från endast 15 kr.

29 kr

från

Köp matböcker från 29 kr hos Bokus. Perfekt inför sommarens alla kalas!

4 för 3

pocket

4 för 3 på utvalda pocket hos Bokus i denna kampanj!

29 kr

från

Fynda Bokus ljudböcker till fenomenala priser – från 29 kr/st.

Mer info om Bokus

Bokus är en mycket välsorterad butik på nätet med ett enormt urval av häftade böcker, ljudböcker, e-böcker och annat! På Bokus hittar du alla nyheter på marknaden tillsammans med allt från klassikerna till kurslitteratur. Här på Rabble kan du hämta en Bokus rabattkod och alltid få ett pris som inte går att matcha! Boknyheter kommer in varje dag på Bokus så om det är en bok som precis släpps har du stor chans att hitta den här. År 1997 slog Bokus upp dörrarna för konsumenter och har sedan dess haft böcker närmast sitt hjärta. Här är det kundernas önskemål som speglar sortimentet och anpassar sig alltid efter vad du söker efter.
 

Detta kan du hitta hos Bokus

Som sagt har Bokus är en stort sortiment av både häftade böcker, ljudböcker och e-böcker. Hitta din favoritbok från en smidig hemsida med kategorisering som gör det lätt för dig att hitta det du letar efter eller något nytt som du kanske inte annars hade prövat. Välj från ämnen som Barn & Tonår, biografier, data, deckare, djur och natur, ekonomi, familj och hälsa, film och media, filosofi och religion, hem och trädgård, historia, kultur, språk, politik, akademiska läromedel, skönlitterära, sport, livsstil och trend, tecknade serier eller någon av alla andra kategorier. Det finns helt enkelt något för alla på Bokus och förvånansvärt många böcker inom varje ämne.
 

Bokus rabattkod och kampanjer

Hos Bokus hittar du alltid erbjudanden och kampanjer för olika böcker. Många gånger får du en pocket på köpet eller procentrabatt på din beställning. Du som student har studentrabatt hos Bokus. Detta är superbra om du letar efter kurslitteratur till billigt pris. Här på Rabble ger vi dig ofta rabatter hos Bokus och med din Bokus rabattkod kan du spara massor av pengar vid varje köp. Glöm inte att alltid kolla in här på Rabble innan du ger dig ut och letar böcker. Många gånger visas inte alla rabattkoder hos Bokus och då kan du alltid hitta dem här! 2017 firar Bokus 20 år och har spännande kampanjer hela året. Här är de 5 mest köpta böckerna genom tiderna hos Bokus. Nummer 5 är riktigt otippad men ofta brukar det i alla fall vara en kandidat som säljer bäst men som ingen skulle gissa på:

 1. Luftslottet som sprängdes av Stieg Larsson
 2. Jag är Zlatan: Zlatans egen berättelse av Zlatan Ibrahimovic och David Lagercrantz
 3. Da Vinci-koden av Dan Brown
 4. 50 nyanser av honom av E.L James
 5. Ved: Allt om huggning, stapling och torkning – och vedeldningens själv av Lars Myttig

 

Ljudbok eller ”riktig” bok?

Enda sedan ljudböcker kommit till världen är det diskussion om vilket alternativ som är bäst. Vi ser det som att de har olika syften och passar i olika stunder. När målet är att ta dig från punkt A till B anser vi att ljudböcker är det bästa alternativet. Då kan du fokusera på bokens innehåll samtidigt som du uppmärksammar saker som kan hända i din omgivning. Här är ljudbok ett bra alternativ. Likaså på semester när packningen är full men du samtidigt vill tillfredsställa dina litterära behov. I offline-läge kan du lyssna när och var du vill på din favoritbok utan att täcka ansiktet med en bok. Traditionella böcker däremot har sina stunder också. När du bara är hemma är ofta häftade böcker det givna valet för många. De olika alternativen kompletterar varandra och du behöver inte välja en sida att stå på. Vi på Rabble älskar böcker i alla former!
 

Villkor, leverans och ångerrätt

Hos Bokus har du många leveransalternativ och du väljer helt enkelt det som passar dig bäst. Ju snabbare leverans desto dyrare blir det, är den generella tumregeln för nätbutiker idag. Men när du beställer över 99 kr på Bokus har du gratis frakt och leveransen tar 3 arbetsdagar. Välj snabbfrakt om du måste ha boken inom 1-2 arbetsdagar. Du kan alltid ångra ditt köp och du har rätt att göra det i 14 dagar från att du har fått din beställning.

 

Topplistan 2017 för häftade böcker hos Bokus

Ibland kan det vara svårt att hitta det man söker eller hitta något som skulle passa dig. Därför gör vi en topplista över de populäraste böckerna. Här är de böcker som fått bäst betyg och som är mest älskade hos det svenska folket just nu! Listan uppdateras kontinuerligt allt efter med att nya produkter blir populärast:
 

 1. Massutmaning av Tino Sanandaji
 2. Törst av Jo Nesbø
 3. Vad gör en bank? Av Andreas Cervenka
 4. Vända hem av Yaa Gyasi
 5. Självhushållning på Djupadal av Gustav Mandelmann och Marie Mandelmann
 6. Framtidsstaden: Om Sverige imorgon blir som Malmö idag, hur blir Sverige då? Av Lars Åberg
 7. Bemötandekoden. Konsten att förstå sig på människor och få ett bättre (arbets)liv av Lena Skogholm
 8. Villfarelser – humor med jävligt mycket allvar av Mathias Leclér
 9. Underbara ADHD av Georgios Karpathakis
 10. Hjärnstark: Hur motion och träning stärker din hjärna av Anders Hansen

 

Hur du får en Bokus rabattkod

Du kommer ha din Bokus rabattkod på nolltid när du följer dessa enkla steg:

 1. Tryck ”Visa rabattkod” på den kupong som du vill använda. Rabattkoden dyker upp i ett nytt fönster och du skickas vidare till Bokus hemsida.
 2. Nu köper du som vanligt böcker och lägger i varukorgen.
 3. Tryck ”Gå till kassan” när du har handlat klart. Välj antingen att logga in på ditt konto eller fortsätta utan att logga in.
 4. Fyll i dina uppgifter om leverans och annat och gå vidare till nästa steg.
 5. Här ser du din beställning. På höger sida klickar du på ”Använd kampanjkod” som illustreras i bilden nedan. Fyll i din rabattkod i fältet och klicka på spara. Klart!

 

Bokus rabattkod