Best Western Rabattkoder

Med över 4000 hotell i mer än 100 länder kan Best Western skryta med titeln som en av världens största hotellkedjor! Alla hotell på Bestwestern.se är privatägda och har sin egen karaktär och historia. Många av hotellen ligger centralt vid kommunikationer och populära knutpunkter, medan andra ligger avskilt och naturnära. På Best Westerns hotell kan du som gäst alltid uppleva ett boende av hög kvalité. Det gäller allt från incheckning till städning, säng, frukost, service och mycket annat. Med en Best Western rabattkod från oss på Rabble kan du bo till ett lägre pris. Rabattkoder Online är alltid uppdaterad med minst en aktuell Best Western Promotioncode, Best Western rabattkod, erbjudande eller annan Best Western rabatt. Du är alltid garanterad hög kvalitet på hotellen du bor på i och med ett kvalitetssäkringssystem med årliga kontroller. Bo bekvämt och billigt med rabattkod Best Western!

Gratis

övernattning

Bli medlem hos Best Western och så kan du samla poäng för varje övernattning och byta in mot gratis övernattningar i framtiden med Best Western lojalitetsprogram.

20%

rabatt

Upp till 20% rabatt på Best Western hotellrum via medlemskap hos OKQ8

70%

rabatt

Hos Best Western kan du få upp till 70% rabatt på 3- eller 4-stjärniga hotell när du registrerar medlemskap hos Coop.

Billiga

hotell

Här hittar du alla erbjudanden på hotell och hotellpaket hos Best Western.

50%

rabatt

Spara upp till 50% å hotellpaket via Best Westerns aktuella hotellkampanjer!

Mer om Best Western

Best Western är en av världens största hotellkedjor med över 4000 hotell i mer än 100 länder. I Sverige finns över 80 hotell utspridda på 50 orter. Du kan välja att bo i större städer som Stockholm, Göteborg och Malmö, men även i mindre orter från Skellefteå i norr till Kristianstad i söder. När du bor på något av Best Westerns hotell har du alltid fritt Wi-Fi, frukost inkluderat i priset och bor i kvalitetssäkrade och miljömärkta rum. Kedjan arbetar med ett globalt kvalitetssäkringsprogram som de är ensamma i världen om att göra. Det innefattar en mängd punkter och garanterar att alla hotell håller en hög och jämn standard. Samtliga hotell granskas årligen av utomstående inspektörer för att säkerställa att standarden hålls och att hotellen klarar kraven för kvalitetsprogrammet. I Sverige kan du dessutom vara säker på att bo i helt rökfria rum. Best Westerns målsättning är att du som gäst alltid ska uppleva ett boende av hög kvalitet. Det avser allt från incheckning till städning, frukost, säng och service.

 

Best Western Rewards

Best Western erbjuder ett lojalitetsprogram för dig som gäst. Som medlem samlar du poäng varje gång du bor på ett av deras hotell under förutsättning att du visar ditt medlemskort eller uppger ditt medlemsnummer. Du får även rad förmåner och rabatter som medlem, du blir kort och gott en hedersgäst! Poängen du samlar in kan du sedan nyttja som fria övernattningar på deras hotell eller hos utvalda samarbetspartners.

 

Weekend eller längre vistelse?

Oavsett om du är ute efter en billig weekend i exempelvis Köpenhamn, Oslo, London, Dublin, Rom eller Venedig, eller en längre solresa, har Best Western boendet för dig! Passa på att boka en semester fylld av sol och bad till Thailand, Spanien, Mexico, Brasilien, Australien eller till något annat av de hundra länder som Best Western har hotell i!

Best Western rabattkod

Hur använder jag en Best Western rabattkod?

Det är väldigt enkelt att använda en rabattkod från Rabble när du bokar ditt hotellrum. Följ nedan steg och kom igång med din bokning!

  1. Hämta den rabattkod du vill använda. Koden visas i ett nytt fönster och du skickas vidare till BestWestern.se
  2. Välj den destination och det boende som passar dig.
  3. Skriv in din rabattkod under “Kundummer/Promotioncode” i första steget av rumsbokningen. Klart!

 

Best Western rabattkod