Enskilt ställe

Driver du ett enskilt ställe som t.ex. en restaurang, frisörsalong eller butik? I Rabble kan du synas med ett lokalt erbjudande. Erbjudanden sorteras i närhetsordning baserat på var konsumenten befinner sig och attraherar på så vis de som befinner sig i närområdet. Locka nya kunder fort!

Vår betalningsmodell bygger på att ni som annonsör endast betalar för de som aktivt väljer att klicka på ert erbjudande och läsa mer.

KontaktaKontakta oss så berättar vi mer!

“Jag har under flera tillfällen jobbat med kuponger i Rabble. Det är ett bra sätt att öka försäljningen under tider och dagar då jag har lite färre besökare, och det ger ett snabbt resultat.”

- Andrew Robertson, Franchisetagare på Subway

E-handel

Som E-handlare kan du synas med ett erbjudande under fliken “Webb” i Rabble. Ett webberbjudande går att hämta var konsumenten än befinner sig via mobilen.

Rabble ger konsumenten en kod som därefter kan användas i er webbutik för att utnyttja erbjudandet, antingen direkt i mobilen eller på en dator. Användaren kan även slussas vidare till en landningssida hos er.

Efter varje kampanj erbjuds ni en utförlig kampanjrapport med statistik på utfall samt demografi över de som nyttjat erbjudandet.

Kontakta webbteametLåt oss berätta mer!

“Det är svårt att tacka nej till tusentals nya kunder. Vi är supernöjda med Rabble.”

- Louise Jacobson, Online Marketing Manager på Nelly.com

Detaljhandeln

I appen kan detaljhandelsföretag synas med ett butikserbjudande för att locka nya kunder. Dessa erbjudanden sorteras efter närhet och Rabble attraherar på så vis konsumenter som befinner sig i närområdet av er butik. Varje dag går tusentals konsumenter in i Rabble och letar efter nya shoppingställen. Rabble samarbetar med aktörer så som G-star, Make Up Store, The Body Shop, Hemtex och Granit mfl.

Det finns möjlighet till att framhäva utvalda erbjudanden i appen under exempelvis en specifik tid eller inom ett visst geografiskt område. Vi kan också skicka segmenterade pushnotiser till våra användare över hela Sverige.

KontaktaKontakta oss så berättar vi mer!

"Rabattkuponger har historiskt kunna generera ökad försäljning, men att distribuera dem på rätt sätt är viktigt för att nå kunden i rätt situation - valet av Rabble som kanal känns mycket spännande."

– Jonas Taube, kampanjstrateg Coop

"Vi upplever att det är många nya kunder som kommit in i butiken tack vare Rabble. De som använt rabatten har varit mycket nöjda och upplevt att rabatten känns mer unik och attraherande än vid en vanlig realisation."

- Butiksbiträde, SOLO Gallerian

Dagligvaruhandeln

Rabble marknadsför hundratals produkter och varumärken varje år under kategorin “I matbutiken” i appen. Vårt samarbete med Kuponginlösen gör att vi når ut till hela Sverige med produkterbjudanden i dagligvaruhandeln. Rabble är även ett konstnadseffektivt sätt att sampla en produkt och locka nya kunder. Genom att marknadsföra er produkt i Rabble tränar ni konsumenter till att lära sig i vilka butiker samt var i butiken just er produkt finns.

Det finns möjlighet till att framhäva utvalda erbjudanden i appen under exempelvis en specifik tid eller inom ett visst geografiskt område. Vi kan också skicka segmenterade pushnotiser till våra användare över hela Sverige.

KontaktaKontakta oss så berättar vi mer!