Vad är Rabble?

Mer än bara en mobilapp

Rabble är en mobilapplikation fylld med erbjudanden. Rabble är en mobilapplikation fylld med erbjudanden. Våra över 500 000 användare letar i appen efter nya ställen varje dag, t.ex. för att äta lunch, prova nya produkter eller upplevelser. Ett erbjudande är ett enkelt sätt att locka kunder att prova något nytt och vi hjälper alltså dig med att nå ut till, och få in nya kunder i din butik. Erbjudanden i vår app sprids bland vänner och på sociala nätverk och förhoppningsvis är dina nya kunder så pass nöjda att de rekommenderar ditt ställe till sina vänner. Utan erbjudandet hade de aldrig upptäckt ditt ställe, och det är det som är kärnan i vår verksamhet. Låt oss hjälpa dig att få in nya kunder, det är det vi är bäst på.

Full kontroll

Med vår plattform når du ut till fler än 500 000 potentiella kunder och får alla verktyg som krävs så att du har full kontroll över dina erbjudanden. Du kan välja vilka tider på dygnet ett erbjudande ska gälla för att locka fler kunder under vissa perioder. Du har full kontroll över hur många erbjudandekuponger du vill ge ut och kan stoppa erbjudanden.

Mätbart

Mätbart

Under tiden du är med i Rabble har tillgång till statistik över alla uthämtningar av erbjudanden som görs och över dina kampanjer. På så sätt kan du justera kampanjer utefter att du märker vad som fungerar.

Störst i Sverige

Rabble är störst i Sverige när det gäller kuponger i mobilen. Vi har stor erfarenhet efter tusentals kampanjer med både mindre företag och de största kedjorna sedan 2010. Rabble är sedan 2013 mobil partner med kuponginlösen och arbetar med kuponger för 2600 butiker i dagligvaruhandeln.

Miljövänligt

Att välja Rabble framför t.ex. tidningsannonser är ett miljövänligt och hållbart val. Det blir inga onödiga utskrifter eller slöseri på papper eftersom allting är digitalt. Rabble är dessutom med i Svanen-nätverket.

Jämför själv

Jämfört med gruppköp, print och tv-reklam ger Rabble dig kunder här och nu

rabbleGruppköpWebb-annonsKuponghäfteTidningsannons
Lönsamt
Platsbundet
Mobil plattform
Segmenterade Push-notiser
Omedelbart resultat
Mätbart

Konsumenter behöver inte köpa nånting i förväg utan allt sker på plats. De slipper även krångel med papperskuponger - Med Rabble sker allt i mobilen och det krävs inget extrajobb för dig som företagare på plats.

Att få så konkret mätbarhet på erbjudande-kuponger och kunna följa kampanjen är både värdefullt och roligt för oss.

– Eva Ekeberg, Marknadschef på Subway

Rabattkuponger har historiskt kunna generera ökad försäljning, men att distribuera dem på rätt sätt är viktigt för att nå kunden i rätt situation - valet av Rabble som kanal känns mycket spännande.

– Jonas Taube, kampanjstrateg Coop

Du är i gott sällskap