‘what’s new in the app’

Det är mycket som händer på Rabble HQ just nu. I takt med att vi finns i flera städer så kan det ibland vara svårt att hålla koll på vad som är nytt. Vi tänkte därför passa på att tipsa om några fantastiska erbjudanden som kommit in i appen på sistone. Enjoy!

logo

Restaurang Bryggan i Gåshaga. Här erbjuds ‘2 för 1’ på alla deras varmrätter. Kanske Stockholms (även om det ligger på Lidingö) vackraste plats att avnjuta en lyxig middag och se solnedgången. Vi har svårt att tro att man inte blir njöd med deras utbud i kombination med vår kupong!

Direkt Optik på Gamla Brogatan. Här erbjuds alla som köper kompletta glasögon en synundersökning för 1 kr! Med stans bästa läge kan man enkelt när synen är fixad hoppa ner till Rabble-djungeln och fortsätta Rabbla!

Macho! Tex-Mex på Klarabergsgatan. Detta erbjudande må vara en vecka gammalt, men ändå populärt – valfri varmrätt för 30 kr! Deras blend av modern inredning med traditionell mexikansk mat verkar vara en riktig höjdare. Fantastisk placering mitt i storstadskärnan.

Poptroll vid Västermalsmgallerian. Många Rabblare gillar smycken, något vi fick bevisat när Vero Moda hade sin kampanj. Nästa att pröva något liknande är Poptroll. Hos dom kan du just nu välja ditt favoritsmycke och få 50% rabatt.

Och inte att förglömma Göteborg…

Burger King i Göteborg. Vår smyglansering av Rabble har börjat i Göteborg! Och först på kartan är fem Burger King restauranger som erbjuder ett klassiskt whopper erbjudande. Så alla Lisebergskaniner, nu får ni hålla i örona när Rabble intar stan!