Rabble lanserar webberbjudanden

Två år efter lanseringen i Sverige släpper Rabble den nya funktionen webberbjudanden.

Nu kan du ligga i soffan och hitta bra erbjudanden ”där du är”!

Två år efter lanseringen i Sverige har Rabble vuxit sig starka som den ledande aktören inom mobila kuponger. Samtidigt som tjänsten närmar sig en kvarts miljon användare släpper Rabble den nya funktionen webberbjudanden. Efter önskemål från både våra användare och företagspartners har vi öppnat upp möjligheten för e-handlare att synas i Rabble.

Idag, den 2/5/12 har Rabble blivit ännu bättre. Vi breddar uttrycket ”där du är” till att inkludera ett urval populära webbutiker med oslagbara erbjudanden. Först ut är Sportamore som erbjuder 20% på valfri vara; Bangerhead som erbjuder 100kr rabatt vid köp över 300kr; Euroflorist som erbjuder 50 kr rabatt; Lovefilm som erbjuder 16 gratis filmer(!); OnlinePizza som erbjuder 30kr rabatt på valfri beställning och Lensway som erbjuder gratis glasögon (!) – och fler kommer redan under veckan!

Likt Rabbles platserbjudanden är alla kuponger unika och kan i regel hämtas ut endast en gång per person. Fördelen är att man inte behöver betala i förväg och inte heller skicka dem i present till en kompis.

Allt mer informationssökning sker via mobilen, så när vi blev tillfrågade såg vi det som en spännande möjlighet att synas i Rabble säger Joakim Friedman CCO på Sportamore.

Webberbjudanden - Sportamore mobil kupong

Vi vill ge en stor eloge till vårt suveräna dev-team som jobbat väldigt flitigt med den nya versionen de senaste månaderna.

Releasen firades med att rabbla cupcakes och glass.