Vita sneakers – vårens topp 10!

Ett av de tydligaste vårtecknen måste väl ändå vara vita sneakers? Så fort snön lämnat marken och vårsolen lyser med sina första strålar fylls gatorna av vita, lysande skor. Och det är inte utan anledning! Ett par vita sneakers passar till troligtvis alla outfits, oavsett tillfälle. Matcha med kostymen för en sportigare businesslook, till fodralklänningen för en mer avslappnad festlook eller till shortsen, kjolen eller till ett par vanliga jeans. Denna omåttligt populära sko finns i en mängd olika material och utföranden från marknadens allra flesta skotillverkare. Vi på Rabble listar vårens 10 hetaste vita sneakers!

Vita sneakers Nike Air Force 1

Nike Air Force 1 Low

Nike Air Force 1 har sedan den släpptes 1982 blivit en av marknadens mest sålda sko genom tiderna. Den finns utöver low även i två andra varianter; mid och high. Den är relativt varm vilket gör att den fungerar bra även under årets lite kallare perioder. Ett riktigt måste i alla garderober!

 

Vita sneakers Adidas Originals Superstar

Adidas Originals Superstar

Här är skon som aldrig går ur tiden! Kallas ibland för “Shell Toe” och är en av världens mest älskade sneaker. Adidas Originals Superstar är alltså ett säkert kort och fungerar i alla sammanhang.

 

Vita sneakers Adidas Originals Stan Smith

Adidas Originals Stan Smith

Denna sko lanserades 1964 som den första tennisskon någonsin i skinn. Idag syns den dock mest utanför tennisplanen och har under senare år blivit en riktig modefluga!

 

Vita sneakers Nike Roshe One

Nike Roshe One

Nike Roshe One är en nyare sko som sedan lanseringen 2012 snabbt blivit en storfavorit världen över. Skon är inspirerad av meditation och står för enkelhet när den är som bäst. En stilsäker, clean sko som får liv genom sina stilrena detaljer.

 

MICHAEL Michael Kors Irving

MICHAEL Michael Kors Irving

En enkel skinnsko med snörning och rundad tå. Vad som utmärker denna sko från andra är de dekorativa guldiga detaljerna. Denna sko andas lyx!

 

Adidas Originals Superstar Foundation

Adidas Originals Superstar Foundation

En variant av den klassiska Adidas Originals Superstar. Denna har dock vita detaljer för den som önskar helvita sneakers, men med de karakteristiska ränderna kvar.

 

Vita sneakers Nike Air Max Thea

Nike Air Max Thea

Nike Air Max Thea får med sin lågt skurna profil en mer slimmad silhuett vilket passar perfekt vid tillfällen du vill vara lite mer diskret.

Vita sneakers Adidas Originals ZX Flux

Adidas Originals ZX Flux

Denna sko är baserad på klassikern ZX8000 som kom 1989. Den har dock uppdaterats till en mer slimmad och modern tappning. En luftig och skön sko som är den perfekta vardagsskon!

 

Converse Chuck Taylor All star

Converse Chuck Taylor All star

Kanske världens mest kända sneaker? Den har fått sitt namn av basketspelaren Chuck Taylor år 1923 och är än idag en av de mest sålda skomodellerna.

 

Vita sneakers Reebook Classic Princess

Reebook Classic Princess

En klassisk, oerhört prisvärd sneakers! Väldigt nätta och feminina skor som passar lika bra på jobbet, på promenaden eller en utekväll.

 


 

Samtliga skor kommer ifrån Zalando och går att få hem med snabb leverans till bra priser med en Zalando rabattkod.