Kläder, kläder, kläder

Under 4 dagar kommer vi att låta 4 av våra rabble-ambassadörer att gästblogga för oss. Den bloggare som får flest likes längst ner i sitt blogginlägg de första 24h vinner ett presentkort, så rösta på din favorit genom att ge en like längst ned.

Gästblogg3

 

 

Kläder, kläder, kläder. Kan man någonsin få nog av kläder? Det kan inte jag i alla fall och jag vet att det finns många som är lika galna i kläder som mig där ute! Men, när man går i skola och inte har så stor inkomst är det kanske inte så lätt när man vill köpa nya kläder. Det är då Rabble kommer in i bilden!

Jag börjar med att visa er några av alla mina outfits jag brukar bära. Jag älskar verkligen den gråa stickade polotröjan på bilden till vänster och den går att matcha till allt möjligt!

 

outfits

Min stil är enkel och stilren och såklart vill jag att det ska vara snyggt också. Alla har vi olika stilar och storlekar och det ska finnas en möjlighet för alla. Rabble har så otroligt många rabatter på olika hemsidor, bland annat på en av mina favorithemsidor när det kommer till kläder: asos.com. Asos har kläder för alla, oavsett storlek och eller om du är man eller kvinna. På asos.com har de även bra priser som blir ännu bättre med rabattkoderna man får hos Rabble. Man går bara in på rabble.se och sedan klickar man på ”rabattkoder online”. Där finns de att använda med några få knapptryck. Hur enkelt och bra är inte det?

asos

Alla dessa plagg är bara helt underbara och allt är från Asos och går att köpa med en Asos rabattkod hos Rabble. Enkelt, stilrent och snyggt, helt i min stil.

Plaggen på bilden är absolut något jag skulle kunna tänka mig att bära. Ett par tighta byxor med slitna knän matchar man lätt med en vit och simpel top! Vill man piffa upp det lite blir outfiten supersnygg med ett maffigt halsband. Eller varför inte matcha någon av klänningarna med ett par snygga boots? Med enkla och snygga kläder kan man låta outfiten vara som den är eller snabbt piffa till den lite med alla möjliga accessoarer!

 

Kvinnor har inte på sig det de tycker om. De tycker om det de har på sig.” – Christian Dior

Hoppas att ni får en underbar dag och att ni shoppar loss med hjälp av rabatterna hos Rabble! Glöm inte att ni får gärna kika in på min blogg :)

 

Med vänliga hälsningar,

Vendela Hansson – bloggar på vendelaisabelle.devote.se

Ladda ner till iPhone Ladda ner till Android Ladda ner till Windows Phone

P.S. Rösta på inlägget genom att klicka på ”Like” här nedan. Imorgon kommer ett nytt gästblogginlägg upp här, så kika in då också!