Vårnytt i garderoben

Det är så underbart när solen tittar fram och våren äntligen känns på gång! Nu känner man sig peppad att uppdatera garderoben till ljusare färger, lättare plagg och framförallt unna sig kläderna man suktat efter under hela julen!

Har ni precis som mig inte kunnat undgå trenderna som cirkulerar runt på nätet och skapar ett ha-begär som heter duga? Jag pratar givetvis om Nike Air-max och Calvin Klein underkläder. 90-talet är tillbaka och hetare än någonsin! Nike Air-max är coola, sköna och har en IT-faktor som höjer din outfit till en ny nivå. Du kan hitta dom på bland annat asos.com och miinto.se till låga priser och alltid med rabatt från rabattkoder. Calvin Klein underkläder har en retro touch och finns i flera modeller och färger. Du kan hitta dom på Timarco.se och Zalando.seHelst skulle jag vilja ha den vita och gråa uppsättningen. gärna flera stycken om jag fick välja. Med rabatt från rabattkoder Online känns det genast mycket bättre att unna sig något när det är till ett lägre pris.

Spring 2015

 

En snygg outfit kräver självklart fina detaljer som antingen sticker ut eller är väl genomtänkta. Smycken, ringar, halsband är ett måste till våren och gärna massor. Nelly.com har snygga smycken till låga priser. Med en rabble rabattkod får du dessutom ännu billigare pris. Att blanda silver och guld är hett hett hett just nu. En finish-touch är nagellacket.

Har ni också märkt hur kulörena på nagellack har utökat ofantligt mycket under de senaste åren bara? Nu kan du köpa 25 olika nyanser av orange, blått eller grått till exempel. Jag har ingen favoritfärg när de kommer till nagellack, det skulle vara omöjligt när jag matchar mitt nagellack med outfit och humör. Men just nu har jag snöat in mig på Dior Spring Look 2015.rabattkoder Online kan du hitta massvis med rabatter på nagellack. Bland annat från Lyko, Nordicfeel och feelunique.com. OPI, Essie och YSL är favoritmärken när det kommer till nagellack. Dom håller bra, har fina färger och känns lätta i konsistensen.

Lycka till med att fräscha upp vårdgarderoben nu!