Uppdatering av Rabble för iPhone

Eftersom hela Sverige rabblar som aldrig förr har vi på Rabble gjort en massa uppdateringar baserat på er användares feedback. Nu har vi lanserat version 3.3 av vår grymma app. Vi har bland annat gjort det mycket enklare att hitta och söka bland alla våra erbjudanden! Under hösten kommer även våra andra plattformar (Android och Windows Phone) få ta del av dessa nyheter, men först ut är iPhone.

Ny rabble

Nu hittar du erbjudanden under Här & Nu, I närheten, webb och I matbutiken

Vi har uppdaterat våra olika avdelningar i appen och gjort det ännu lättare för dig att hitta erbjudanden. Under ”I närheten” hittar du alla ställen som har erbjudanden i din närhet, under ”Webb” hittar du erbjudanden från e-handlare och webbutiker och ”I matbutiken” innehåller våra erbjudanden i matbutiker.

new_feature_categories_iphone

Hitta enklare med kategorier

I sidomenyn hittar du erbjudanden indelat i kategorier. Här hittas både erbjudanden på nätet och på ställen i närheten.

Sök bland kategorier, erbjudanden och ställen

I varje vy hittar du en sök-ikon uppe till höger. Här hittar du en helt ny sökfunktion. Du kan söka efter erbjudanden, ställen och kategorier. Det är även i denna del du söker efter och utforskar erbjudanden i andra orter.

Ny rabble

Video preview

En snabb rundvandring i appen.

Har du tips på smarta funktioner eller förbättringar som kan göra rabble ännu bättre? Hör av dig till feedback@rabble.se så blir vi jätteglada!

Ladda ner till iPhone Ladda ner till Android Ladda ner till Windows Phone