Två barndomsvänner äter med Rabble!

rabble vänner

Matilda och Moa, båda 17 år gamla från Stockholm, möts efter många år på Citykonditoriet under Rabbles restaurangveckor Meet & Eat. Under restaurangveckorna serverar över 70 restauranger lunch för max 59kr eller varmrätt med 40% rabatt. Matilda brukar vinna en massa tävlingar, sådana där med motiveringar som de flesta andra aldrig vinner. Moa kan köra ”The cup song” och sjunga den samtidigt. Imponerande!

Hur kom det sig att ni valde att mötas och äta på just Citykonditoriet?
– Vi båda går i skolan i närheten, så den hittades genom ”Här & Nu-funktionen” i Rabble, säger Moa.
– Ja, och 49:- är ett bra pris för oss studenter, infliker Matilda. 

Vad äter ni?
– Vegetarisk lasagne med sallad. Är inte vegetarian men tycker det kan vara bra att då och då köra vegetariskt. Denna lasagne var krispig och god – och osten var himmelsk, säger Matilda.
– En ägg- och räksallad. Det var gott och väldigt fräscht! Portionen var precis lagom stor och det var snyggt upplagt, säger Moa.

Hur känner ni varandra?
– Vi gick i samma grundskola från årskurs fyra till årskurs nio, säger Matilda.
– Ja, vi blev tillslut väldigt bra kompisar och har behållit det så. Men det har gått från att ha setts så gott som varje dag helt automatiskt, till väldigt sällan. Därför kändes det perfekt för oss att prova Meet & Eat idag, säger Moa.

Vad tycker ni om Citykonditoriet?
– Det var inte det man förväntade sig, sett från gatan. Miljön var väldigt öppen, det är högt i tak, väldigt skön ljudnivå och stämning – inte det stället folk sitter och skriker till varandra på, säger Matilda.
– Lokalen har väldigt fina detaljer i guld och det var verkligen otroligt fint. Vi båda blev väldigt positivt överraskade, säger Moa.

Varför ska man besöka Citykonditoriet under restaurangveckorna?
– För att det är väldigt prisvärt med Rabbles erbjudande, de har god och vackert upplagd mat och de finns centralt i stan, menar Moa.
– Maten går fort att få, man får kaffe, och det finns också jättefina bakverk att köpa till! Sist, men inte minst är det ett supermysigt ställe med trevlig personal, säger Matilda.

Vi tackar Moa och Matilda för den trevliga intervjun och hoppas att lunchen var trevlig! Här hittar du erbjudandet!