Tips på Marknadsföring som funkar

Med appen Rabble kan du – oberoende om du är verksam i Stockhom, Göteborg, Malmö eller övriga Sverige – nå ut med marknadsföring som fungerar!

Under första kvartalet har vi lagt stort fokus på att koppla ett starkt grepp om lunchmarknaden genom att hårdsatsa på att fylla appen Rabble med erbjudanden och rabatter på luncher och lunchrestauranger under våren i hela landet men främst Stockholmsområdet. Med erbjudanden i Rabble når restaurangerna ut på ett sätt de tidigare inte kunde. Glöm QR-koder, SMS-koder och mobilanpassade hemsidor. Gemene man har varit tvungen att lära sig många ord i djungeln av mobila tjänster och en mobilanpassning av samhället. Med Rabble behöver du inget annat än appen för att ta del av rabatter, få tag i mobilkuponger och hitta nya ställen att gå till för frukost, lunch, middag, hårklippning och massage. Mobila kuponger i appen Rabble är ett utmärkt val för att erbjuda rabatterbjudanden eller samplings av produkter och som positioneringserbjudande för att nå ut till områden du fysiskt inte kunnat tidigare.

appen rabble - mobila kuponger för erbjudanden och rabatter

Med Rabble behöver butikerna inte ha några egna kuponghemsidor eller mobilanpassad hemsida. Uppfattningen om traditionell media så som tryckta tidningsannonser, gatupratare, skylt, affisch eller radio- och tv-reklam brukar ofta vara att det är en säker annonsering – man vet vad man får. *PLING PLONG* Välkommen till 2013! Så är inte fallet. Då må hända få se din reklam i tidningen och vara glad och stolt över att den syns där eller din tv-reklam på bästa sändningstid mitt i reklampausen av ett extremt vältittat program. Men när allt kommer till kritan – vilket det alltid gör med reklam och marknadsföring, så är frågan: Vad tjänade ni på det? Vad fick ni för ROI på reklamen? Hur togs den emot? Hur kunde ni mäta resultatet? Med Rabbles senaste kampanjrapport samt realtidsstatistik kan resultatet av din kampanj enkelt följas, tweakas och uppdateras.

Alla användare av appen Rabble får alla erbjudanden direkt i sina mobiler vilket gör att du som företagare når ut på ett både snabbt och effektivt sätt. I en färsk studie från Juniper research förväntas 200 miljoner människor använda mobilkuponger år 2013.

Se pris och gå med