Tips – så får du nya kunder till café i Stockholm

Hur får man fler nya kunder som café?

Få nya kunder? Hur?! Vi kan inte förbättra ditt geografiska läge, men vi kan hjälpa dig med att få ditt nuvarande läge att bli ännu bättre genom att driva trafik via mobilen. Säg att kunden är sugen på fika just nu men vet inte vart de ska gå över huvudtaget. Vad gör dom? Jo, tar upp mobilen och letar efter ett ställe de kan tänkas gå till.  Det är lättare att förstå hur man ska göra effektiv marknadsföring genom att tänka utifrån kundens perspektiv: Nu vill jag fika. men var och vad? Vad kostar det? Jag vill ha en go kaffe till ett bra pris, men jag kan inte den här stadsdelen så bra.Vilka har bra fikabröd och luncher?

Pris är ett bra sätt att få konkurrensfördelar gentemot konkurrensen kring ditt läge. ”Men jag säljer premiumkaffe!” tänker du och vill inte sänka ditt pris på dina produkter. För att få nya kunder är Rabble ett bra alternativ som gör det möjligt för dig att sänka priset för en tidsbestämd period och i en kanal som inte skriker ”BILLIGT!” eller ”LÅGT PRIS!” utanför ditt café eller restaurang. Med Rabble kan du erbjuda digitala erbjudanden via mobila rabattkuponger och locka in kunder till din verksamhet som nödvändigtvis inte ens hade hittat till dig. Istället för att jobba med att sänka kostnaderna – hos leverantörer, elräkningar och minska portionerna eller personalen, så kan du istället locka nya kunder via nya kanaler där du vanligtvis inte syns.

Hjälp nya kunder att hitta dig med Rabble

Vi kan hjälpa dig att anpassa försäljningen till mängden sittplatser som du har i lokalen. Har du några stolar som alltid står tomma så kan vi hjälpa dig med att fylla dom. Att dessa kunder betala mindre än vad de andra kunderna gör spelar mindre roll när dom nya kunderna inte hade tagit sig till din restaurang eller café utan din närvaro i Rabble. Har du däremot Ett litet café med få sittplaster och bord kan vi hjälpa dig att öka mängden take away genom att enbart ha ett erbjudande på det. Nya take away-kunder är också nya kunder och minst lika värdefulla som dom som sätter sig. Med Rabble är målet att du ska få nya återkommande kunder. Så tror du starkt på din produkt och att du har det där lilla extra som gör ditt kaffe, bulle eller lunch så är Rabble perfekt för dig att nå ut till en ny målgrupp.

Mobil reklam och mobil marknadsföring i Rabble är riktad mot användare som innehar en smartphone som t.ex. iPhone, Windows Phone eller Android. Varför ska du intressera dig för mobilanvändare? Det finns många bra anledningar men främst och framförallt så tar smartphones över vår vardag mer och mer. En smartphoneanvändare söker information där dom är för tillfället på ett helt nytt sätt än vad vi tidigare kunnat göra. Därför är det viktigt att du finns där i deras smartphones när dom letar efter ett nytt café eller restaurang. Med smartphonen har ett nytt sätt möjliggjorts att kommunicera med existerande och nya kunder på. Med smartphonen kan konsumenten lokalisera de caféer som geografiskt sett ligger närmast där dom är just nu. 

Se pris och gå med