Tillväxt

Rabble växer så det knakar! Vi har fyllt på teamet ordentligt – för två veckor sedan började fyra nya förmågor och under förra veckan ännu en superstar.

 

Caroline

Caroline heter jag och fokuserar på köpcentrum och varumärken. Mitt mål är att se till att Rabble alltid har erbjudanden både för konsumenter och butik. Är själv en inbiten ”Rabblare”.

 

Linus

Jag heter Linus och jobbar som säljare här på Rabble. Mitt näste finner ni i Stockholm. Jag gläds bland annat åt saker såsom att mitt gym var stängt i somras. Ser fram emot en fantastisk resa med Rabble.

 

Gustav

Jag kommer numera ansvara för webberbjudanden och marknadsföringen på Rabble, det är även jag som kommer skriva majoriteten av de kommande blogginläggen – däribland detta första. Jag är ett nygammalt ansikte som sommaren 2011 gjorde det första rycket i Göteborgsexpansionen av Rabble. Däremellan har jag flummat och lärt mig massor om processer och e-handel på den digitala mediaskolan Hyper Island.

 

Tobias

Tobbe Tobias heter jag och är en Uppsalabo som flytt västerut. Har slagit borg i Göteborg och nu närmare bestämt på det nyöppnade kontoret på Drottninggatan.

 

Andreas

Jag håller på med leadsgenrering och tar fram nya segment för Rabble. Själv har jag erfarenhet från många olika branscher, allt från online-marknadsföring till underhållningsbranschen. Trivs bra här på Rabble och ser fram emot nästa pingisturnering!