Synas i Rabble? Testa Gratis!

Har du en butik som INTE ligger i Stockholm, Göteborg eller Malmö? Frasses vill ha fler kompisar- Testa på att synas i Rabble GRATIS!

Synas i Rabble småstad, utanför Stockholm, Frasses

Snart har Rabble över en halv miljon användare. Men många av våra användare bor inte i de storstäder där de flesta av våra annonsörer finns. Därför går vi nu ut i en bred kampanj där vi söker annonsörer som vill pröva att synas i Rabble helt GRATIS.

Har du en butik, restaurang eller annan verksamhet i städer så som Östhammar, Falun, Karlshamn, Ljungby, Piteå eller Lysekil?

Om du befinner dig i en svensk stad som inte är Stockholm, Göteborg eller Malmö kan vi erbjuda dig 30 dagar helt GRATIS (gäller endast enskilda lokala säljställen). Dessutom hjälper vid dig att sätta upp ett konto och all inspiration för att hitta det rätta erbjudandet. Vi tar dig från start till nya kunder!

Maila oss på testa@rabble.se eller ring 08-41004042 för att boka in en webbdemo (brukar ta ca. 20 min). Självklart är även demopresentationen helt gratis!

– – – – –

Rabble är en applikation som hjälper dig att synas i mobilen och driva trafik till din verksamhet oavsett om du säljer linser, klipper hår eller serverar mat. Men hjälp av Rabble når du ut till moderna personer som använder sig utav mobilen för att leta efter nästa ställe att äta lunch på eller genomföra sitt nästa köp. Idag använder sig var tredje person sin telefon för att hitta till en butik – gå inte miste om de mobila användarna.