Ramba 2.0 – bli ambassadör för Rabble

Nu har Du en unik möjlighet att bli Rabble ambassadör. Vi söker nu Dig som har en blogg och är användare av Rabble till att bli vår ambassadör.

image3

Rabble växer ständigt och har idag över 600.000 nedladdade applikationer till mobilen och är Sveriges största plattform för mobila erbjudanden och kuponger i mobilen. Vi söker just nu 5 personer som vill vara en del av vårt ambassadörsprogram Ramba och hjälpa till att sprida ordet om Rabbles erbjudanden i mobilen. Du som är kvalificerad för detta bör driva en blogg och ha ett stort socialt nätverk. Som ambassadör för Ramba får du förhandsinformation om kommande erbjudanden och får delta i tävlingar med grymma priser samt får fina förmåner.

Du vet först av alla vad som kommer i Rabble med specifik förhandsinformation som vi skickar ut till Dig. Du blir också bjuden på specifika Rambaevent och på Rabbles fester och event. Främst av allt så blir du Rabbles viktigaste röst utåt & kommer behandlas därefter – för oss är Du lika viktigt som vilken anställd som helst. Ett gott ambassadörsskap där du visar framfötterna kan alltid leda till något större hos Sveriges största företag för mobil marknadsföring och mobila kuponger!

Missa inte chansen att kunna bli Ramba – Rabbles ambassadör och bli en del av Rabbles Team.
Läs mer om Ramba och ansök senast den 1 mars HÄR!

rabble ambassadör gör skilland

För mer information om Ramba kontakta ramba@rabble.se eller kom förbi kontoret på en fika. Vi ser fram emot din ansökan! Vi strävar efter att hela tiden ge användarna så bra erbjudanden som möjligt och för att ge företagare så mycket nya kunder som möjligt på kort tid. Rabble behöver Dig för att bli bättre och för att kunna leverera fler mobila erbjudanden!