Rabbles Guldtallrik i oktober!

Vi är mycket glada över att Pontus in the Park har fått Rabbles guldtallrik och därmed också korats till den mest uppskattade restaurangen i oktober månad.

I torsdags var jag och träffade Malin som är driftchef på Pontus in the Park i Solna Business Park för att personligen ge restaurangen det fina diplomet Rabbles guldtallrik. Pontus in the Park är ett riktigt guldkorn som serverar en nyttig bricklunch i en del av restaurangen samt en á la carte servering i restaurangen Pocket med franskt bistro tema. Pocket finns även på Norrlandsgatan inne i Stockholms city. Förutom den förstklassiga lunchen och á la carte så går det även boka fina chambres séparées för fest, konferens eller varför inte innan en match på Friends Arena!

pontus in the park

Pontus in the Park har för närvarande ett erbjudande i Rabble som innebär att du och en vän kan äta 2 för 1 på deras lördagsbrunch som tar plats i Pocket. Detta erbjudande är just nu ett populärt erbjudande bland rabbleanvändarna och det är också därför de belönats med det prestigefyllda priset Rabbles Guldtallrik för oktober månad. Malin berättar för mig att det är många som inte har vetat om att Pontus in the Park finns i Solna Business Park och att de är mycket glada och nöjda med att de fått mer folk att hitta dit. Vi på Rabble är glada över att de har fått så underbar respons från gästerna och jag förstår dem verkligen. Vid gatan möts man av en oundviklig skylt som pekar in mot den lite undangömda gården som leder mot entrén till restaurangen.

pontus-in-the-park

När man kommer in kan man inte heller missa den stora ugglan i fönstret som välkomnar en in med ett blinkande öga. Fräckt! Ugglan är en signatur för restaurangen, förklarar Malin. I fönstret ut mot gården ser man ett gäng ugglor; speciellt en fastnade mitt öga vid.

Inredningen är influerad av det franska, där den klassiska franska pinnstolen inte går att missa, men med en modern och färgglad touch.

Det är ett underbart ställe att njuta av en stor brunchbuffé som dukas upp utmed baren i mitten av restaurangen. Detta är verkligen ett måste för dig och dina vänner att prova!

Ladda ner till iPhone Ladda ner till Android Ladda ner till Windows Phone