Rabbles Guldtallrik i november går till Hos Frank

November månad har minst sagt gått fort. Som alltid så delar vi ut månadens Guldtallrik och vi har äran att utnämna Hos Frank som vinnare för november månad!

Hos Frank är restaurangen och kaféet som du måste gå till om du gillar långkok, grytor, soppor och kaffe. I fredags var vi och hälsade på för att ge novembers Guldtallrik och fick möjligheten att prata med ägaren Adrian om restaurangen.
Restaurangen eftersträvar att servera mat som är långsam att laga men de vill att det ska vara snabbt och lätt att äta till lunch eller middag, både på plats eller som take-away. Vi fick även chansen att smaka det mycket goda kaffet som är en egen blandning de gör hos det välkända kafferosteriet Johan & Nyströms. Enligt Adrian ville de hitta ett kaffe som hade en bred karaktär, en klassisk smak och därmed skulle vara uppskattat av en bredare publik och inte så trendigt med inslag av frukt. Kaffebönorna säljer de även i förpackningar i restaurangen så att du kan få till samma härliga kaffe hemma.
Under den kyliga vintern är Hos Frank ett ställe för dig att värma dig, antingen för en mysig lunch eller för att njuta av deras kaffe!
 hosfrankblogg
Glöm inte att ta del av Hos Frank’s två erbjudanden som nu är aktuella i Rabble. Klicka här för att komma till Hos Frank lunch erbjudande och klicka här för att komma till sitt andra erbjudande som gäller alla dagar.