Rabbles Guldtallrik i september går till Hermans Vegetariska

Så var det återigen dags att utse månadens vinnare av Rabbles Guldtallrik som vi ger till den restaurang som är mest uppskattad bland våra användare. Vinnaren av Rabbles guldtallrik i september 2014 är Hermans Vegetariska Restaurang!

HermansGuldtallrik
På bilden från vänster: Anna och Monica.

Vi på Rabble fick chansen att komma förbi den härliga restaurangen Hermans på söder för att ge Monica med personal det fina diplomet och utmärkelsen ”Rabbles Guldtallrik”. På plats fick vi möjligheten att prata med dem om pärlan på höjden med utsikt över Gamla Stan och Skeppsholmen.

Hermans är restaurangen du ska gå till för att äta riktigt god och annorlunda vegetarisk mat. De har även ett eget bageri med läckra hembakta desserter. Monica berättar att de har kockar från alla världens hörn, vilket influerar lunch- och middagsbuffén som serveras varje dag. Ett mål i höst är även att restaurangen ska bli kravmärkt, vilket innebär att all mat ska vara kravmärkt. Det är en lång process men Monica intygar om att det är värt insatsen.

Monica berättar att många Rabbleanvändare kommer till restaurangen på kvällarna. Vi kan tänka oss att det beror på den härliga miljön som man möts av när man kommer in. I vintras gjorde de om inredningen i ett av rummen som fick inslag av Marocko. Tänk dig mosaikgolv med mysig belysning; en bohemisk varm känsla. Längre in i restaurangen slås man av den vidunderliga utsikten över Saltsjön. Under vår och sommar är uteserveringen öppen och har då plats för upp till 600 personer sittande. Imponerande!

Hermans har två erbjudanden i Rabble

1. 40% på vegetarisk middagsbuffé (ord. 179-240kr/pp). Erbjudandet gäller vid köp av valfri dryck.
2. Gratis kombucha te vid köp av en vegetarisk middagsbuffé

Hermans Trädgård
Den nya matsalen

Har du någon favorit i Rabble som förtjänar Rabbles guldtallrik i oktober? Nominera din favorit med en kort motivation och skicka till oss på guldtallrik@rabble.se

Ladda ner till iPhone Ladda ner till Android Ladda ner till Windows Phone