Rabbles Guldtallrik i december!

Vi börjar det nya året med att kora vinnaren av Rabbles Guldtallrik i december 2014.

Vinnaren av Rabbles Guldtallrik är nykomlingen Sushishop, som ligger på Storgatan 16 på Östermalm i Stockholm. Såklart får de guldtallriken eftersom de var den mest uppskattade restaurangen i rabble under december.

diplomsushishp

Jag var förbi dem i veckan och lämnade över diplomet, och slogs av den härlig känslan av att vara i New York. Jag möttes av en ljus, stram, modern och fräsch lokal. Det avskalade är riktigt snyggt! Det finns två bord med 8 stolar att slå sig ner vid, inte så många platser men såklart kan du ta med dig din sushi om det inte finns plats.

Sushishop har en bred meny som med allt du kan önska dig. Du hittar Temaki (sjögrässtrutar) med olika innehåll, så som friterad räka med valfri topping. Det finns även en lyx-meny med bland annat kockens special. Utöver det så erbjuds det kockens val, Sashimi Moriwase, på fiskfiléer och skaldjur. Självklart finns det också möjlighet att välja till bitar, okonomi, som är lösa nigiris eller makis.

Servitrisens egna favorit är Spicy Tuna och Tempura roll de lux. Edemame (soyabönor med salt), sjögrässallad och bläckfisksallad är underbara tillbehör, även som förrätter.

sushishopcollage rabble

 

Sushishop är ett ställe som du måste ta dig till helt enkelt! Hämta en snabb lunch eller varför inte ta med hem efter jobbet. Ta med dig ett gäng kompisar dit och ät innan ni tar en sväng ut på stan på kvällen. Passa då på att ta del av Sushishops erbjudande i rabble!

Du kan även följa Sushishop på Instagram, #sushi.shop, för mer inspiration!

/Carolina på Rabble

Ladda ner till iPhone Ladda ner till Android Ladda ner till Windows Phone