Andra veckan under Rabblefestivalen!

Rabblefestivalen är i full gång och nu drar den andra veckan igång. Kul att så många provat på nya aktiviteter och restauranger under första veckan!

Dela gärna med er om era upplevelser på Instagram och Facebook under hashtagen #rabblefestivalen! Under andra veckan tillkommer det ännu fler aktiviteter och saker att prova på.

Rabble Pop-Up Store

rabblefestivalen

På fredag anordnas rabbles egen Pop-up Store på södermalm i stockholm. Här kommer våra användare att kunna hämta ca 15 gratis produkter och ta med hem! :) Några av våra samarbetspartners under eventet är Nutrilett, Maxim, Läkerol, Njie Aloe Vera Drycken, Bakis, Razorsharp Energy, Cupcake Sthlm, CaseApp, Easytryck.se, TASSA, likalyx.se & HippD. Butiken kommer att ligga i Cocoo.se’s lokaler på Renstiernas Gata 15 (Södermalm).

Läs mer och attenda eventet HÄR

 

Aktiviteter

Capoeira Raízes erbjuder 3 fria gånger under två veckor att testa på den afrobrasilianska  kulturtradition och kampkonst som består av musik, sång, dans och filosofi. Prova på och ta del av kulturen och känn på rytmen. Klicka här för att komma till erbjudandet!

Vamos lá, vamos nos divertir juntos!! Kom igen, låt oss ha kul tillsammans!!

 

Veckan fortsätter också att leverera en vecka till med Stockholm Comedy Club ”2 för 1” på utvalda Stand-up shower, onsdagar och fredagar. Även Norra Brunn har ”2 för 1-erbjudanden som gäller den 8:e oktober och 9:e oktober. Varför inte dra med ett stort gäng kompisar eller kontoret till Stockholm Comedy Club eller till Norra Brunn? :)

 

Eller sluta veckan med en gratis valfri klass på It’s Yoga (erbjudandet kommer upp i rabble den 9/10) för att få tillbaka energin nu inför hösten!

 

 

 

Restauranger

Om ni är i närheten av Stockholm Comedy club kan ni alltid gå förbi Ming Place för kinesisk mat där Rabblefestivalen har ett trevligt erbjudande. Om ni är i närheten vid Norra Brunn gå till Blue Chili och ät kryddstark thaimat!

 

Hur får jag tillgång till rabblefestivalen?

Ladda ner Rabble för Iphone, Android, och Windows Phone eller gå in i Rabble och sök på ”Rabblefestivalen” så hittar du alla erbjudanden som finns tillgängliga under festivalen!