Bästa mascaran

Bästa mascaran - Rabble testar

Jakten på den bästa mascaran kan ta lång tid. Den vanligaste produkten i alla sminkneccessärer är med stor sannolikhet mascara och många använder mascara varje dag. Följaktligen finns där ett stort utbud som gör det svårt att hitta den bästa mascaran. Därför har vi på Rabble låtit 5 av våra bloggare testa mascaror för att utse bästa mascaran 2016. En bra mascara ska hålla sig fin hela dagen och uppnå önskad effekt. Vi har utgått från parametrarna vattentålighet, anti-klumpighet, prisnivå samt om mascaran smular några timmar efter applicering.

Max Factor 2000 Calorie Curved Brush Mascara 9 ml (5 av 5 poäng)

Max Factor 2000 Calorie Mascara har en böjd borste för att lättare komma åt fler fransar i ett drag. Formulan i mascaran är för att ge volym med upp till 300%. Max Factor mascara smular inte och fransarna håller önskad form under hela dagen. Mascaran är inte vattenfast och du får lätt bort med makeup-remover. Det här är bästa mascaran för dig som gillar volymfransar och att få mycket mascara för pengarna.
ranking Rabble testar 5 av 5

Bästa mascaran

Bäst pris hos Eleven
Bäst pris hos Lyko

 

Lancôme Hypnose Doll Eyes Mascara 6,5ml (5 av 5 poäng)

Hypnose Doll Eyes från Lancôme är en mascara som namnet avslöjar ska ge dig dockögon med långa, tjocka och separerade fransar. Våra bloggerskor tyckte mycket om denna mascara då den är vattenfast, inte klumpar samt håller fint under dagen utan att smula. Formulan innehåller både hårt och mjukt vax där den ena bygger upp volym och den andra skapar den perfekta böjen. Minus för det höga priset. Detta är den bästa mascaran för dig som är villig att betala lite mer pengar för en dyr mascara som ger dig känslan av att ha lösögonfransar.

Bästa mascaran 2

Bäst pris hos Eleven
Bäst pris hos Nordicfeel

L’oréal Volume Million Lashes Mascara 9ml (4 av 5 poäng)

Mascaran Volume Million Lashes och dess borste i gummi med många mjuka piggar gör det lätt applicera utan klumpar. Den unika borsten gör det även lätt att bygga upp formulan för att få önskad volym. Loreal mascara håller sig även fin under dagen utan att den smular. Plus för att det är en förhållandevis billig mascara med hög kvalitet. Minus för att mascaran snabbt blir torr när du haft den ett tag vilket påverkar hållbarheten. Mascaran är inte vattenfast men håller ändå någorlunda bra vid kontakt med vatten. Det här är den bästa mascaran för dig som tycker om att variera mängd mascara till vardag och fest då den kan användas till båda tillfällena.
ranking Rabble testar 4 av 5

Bästa mascaran 3

Bäst pris hos Nordicfeel
Bäst pris hos Eleven
Bäst pris hos Lyko

Lancôme Hypnôse Mascara 6,5 ml (4 av 5 poäng)

En mascara som är lätt att applicera med en smidig liten borste. Mascaran ger inte klumpar och separerar fransarna fint. Stort plus för att mascaran håller sig fin hela dagen och inte smular. Samtliga bloggare upplevde en svårighet att bygga upp formulan för att få större effekt och volym på fransarna. Mascaran är inte vattenfast men håller ändå någorlunda bra vid kontakt med vatten. Det här är den bästa mascaran för dig som vill få en naturlig look med svarta fransar som håller hela dagen.

  

Bästa mascaran 4

Bästa pris hos Nordicfeel
Bästa pris hos Eleven

bareMineral Flawless Defintion Curl and Lenghten Mascara 10 ml (3 av 5 poäng)

bareMinerals är kända för sitt mineralsmink och på samma sätt är denna mascara parabenfri och utan skadliga tillsatser. Våra bloggerskor tyckte mascaran förlängde fransarna utan klumpar fint men upplevde svårigheter att bygga volym och få en effektfull fransrad. Mascaran håller fint hela dagen och smular inte. Mascaran som testades var inte vattenfast men den finns även att köpa som vattenfast. Vill du betala extra för en miljövänlig mascara och fördrar en naturlig look framför volym och intensitet är detta den bästa mascaran för dig.

Bästa mascaran 5

Bäst pris hos Brallis
Bäst pris hos Eleven