Rabble testar: Asiatiskt godis!

Vi på Rabble ville också testa asiatiskt godis, som ”alla” på YouTube gör nuförtiden. Vi gick till Asian Market på Olof Palmes gata och hittade massor, men handplockade 5 produkter som vi ville testa. Vilka borde du haffa innan de tar slut i butiken, och vilka luktar mormors garderob? Vi har svaren!

rabble testar

”Den här luktar kokos, eller?”

Lemon Tea Drink with Basil Seeds
Aningen mystisk dryck med massa små basilikafrön i, som ser ut som passionsfrukt.. Den här var otippat god. Caroline, vår norska på Rabble, tyckte fröerna att såg ut som rumpetroll (grodyngel på svenska) och gav den därför en nolla i betyg. Oeniga om smakupplevelsen, men vi kom i alla fall överens om att den är cool att titta på.
Hanna: 2/5
Caroline: 0/5
Oscar: 4/5

rabble testar asiatiska snacks
rabble testar

Intresse för ursprung och innehåll fanns också!

Durian Mochi
Samtliga provsmakare tyckte att den här produkten ”smakade funky” och någon sa att den ”luktade som mormors garderob”. Därför fick den inget högt betyg av någon. Johan fick också smaka, och gav även han en nolla. Vi var även förbryllade över produktens utseende, som inte alls stämde överens med förpackningen (se bild).. Har vi fått ett måndagsexemplar eller fått fel Durian Mochi? Vet ej.
Hanna: 0/5
Caroline: 0/5
Oscar: 0/5

Noll poäng från Team Rabble..

Mochi Icecream Vanilla
En glass med vaniljsmak som inte smakade så mycket, tyckte Hanna & Caroline. Oscar var mycket positiv! Kuriosa: Innehåller 1000 kalorier per 100 gram, vilket förvånade ”juryn”.
Hanna: 1/5
Caroline: 1/5
Oscar: 4/5

IMG_8653

Johan testar basilikafrö-dryck & Durian Mochi.

”Lotte” = Kex med mjölksmak
Beroendeframkallande koalaformade kex med ganska neural smak. Smakar mjölk och kex.. mmm…! ”Rabblefavorit”. Pluspoäng till förpackning och koalorna.
Hanna: 4/5
Caroline: 5/5
Oscar: 4,5/5

kex lotte

”Lotte” = koalakex. Notera näspiercingen t.h.

Djupa diskussioner kring konsistens och smak..

Djupa diskussioner kring konsistens och smak.. 

Butter Coconut Cookies
De här behöver ingen betygsättning eftersom alla var eniga om att de ”smakade helt vanliga kex”. Möjligtvis luktade de lite kokos. Ingen nöjd, ingen onöjd med kokoskakorna helt enkelt.

rabble

Alla grejer vi testade!

Peace out!