Rabble söker utvecklare m.fl

workatrabble
Vi söker flera tjänster till hösten. Vill du vara del av ett skönt team och jobba mitt i Stockholm city och vara del av en framgångsrik startup?

Rabble letar främst efter förstärkning på utvecklingssidan och marknad. Vi behöver smarta, drivna och kompetenta individer.

I början av sommaren lanserade vi version 3.0 av våra appar tillsammans med nytt API och nya adminstrationsverktyg. Med dessa verktyg öppnar Rabble upp för att ta nästa steg och leda mobil marknadsföring. Att jobba på Rabble som utvecklare innebär att vara del av ett multifunktionellt scrum-team där du får vara med från idé till implementation, uppföljning och förbättring.

Det kommer att vara varierande uppgifter och högt tempo, så vi behöver någon som är snabb på att lära sig nya saker och fungerar bra under stress. Och så social förmåga – vi är ett gäng som tycker det är viktigt att vi har roligt tillsammans! Vi ser att du är en person som får din stolthet ur att veta att du gör ett fantastiskt jobb varje dag snarare än att ha flashiga titlar.

Vi letar:

  • Senior backend-utvecklare
  • Frontend-utvecklare
  • Data-analytiker
  • Community Manager
  • Designer

Hör av dig till oss, oavsett bakgrund och tillgänglig tid.

Läs mer detaljerat om tjänsterna vi söker på www.rabble.se/jobb eller släng iväg en spontanansökan till jobs@rabble.se och berätta vad du kan tillföra!