Restaurangveckorna 2014 med Rabble

Idag, den 3 mars, startar restaurangveckorna i Rabble och Rabble siktar på 20.000 sålda måltider under årets restaurangveckor. Restaurangveckorna innebär att över 70 restauranger och lunchställen i Stockholm, Göteborg och Malmö erbjuder en rabattkupong med lunchrätt för 59kr eller 40% på middagserbjudande i Sveriges största app med mobila kuponger och erbjudanden.

Restaurangveckorna-Senaste

För första gången arrangerar Rabble restaurangveckorna som mobil kampanj, och den genomförs helt och hållet i  mobilappen Rabble. Föregående år har Rabble arbetat med konceptet lunchveckorna, där man kunnat se tydliga trender i stockholmarens lunchbeteenden. Mellan datumen 3 och 21 mars erbjuder sammanlagt drygt 70 restauranger i Stockholm, Göteborg och Malmö en lunchkupong eller en middagskupong med ett slagkraftig erbjudande. Erbjudanden tas del av genom appen som vanligt. Utöver dessa 70 erbjudanden i Stockholm, Göteborg och Malmö kan Rabble även erbjuda flertalet kuponger och erbjudanden för dig som är bosatt i övriga landet med bl.a. rikstäckande erbjudanden från hamburgerkedjan Mc Donalds.

”Syftet är att mötas och umgås, samtidigt som man får chans att prova nya ställen”
– säger Simon Wallén grundare & COO på Rabble.

Restaurangveckorna grundar sig i Rabbles kärnprodukt, vilket är geografiska erbjudanden. Under tre veckor kommer appen fyllas med ännu mer av vad majoriteten av Rabbles användare älskar – restaurangerbjudanden – och detta under tre veckor så att konsumenterna hinner prova flera restauranger och lunchrestauranger. Teamet bakom Rabble har satsat på att erbjuda de mest attraktiva erbjudandena från de bästa caféer, restauranger och matställen så som Pannkakshuset, Lilla Greta och Drop Coffee

”Restaurangveckorna hjälper restauranger att få nya kunder. Vi har märkt att folk i Stockholm hellre äter två ganger lite billigare, istället för en gång på ett lyxhak. Vi kan också se trender i hur mobila kuponger används, bland annat att det finns en stor efterfrågan på just restaurangerbjudanden, som överlag har blivit väldigt accepterat”
– säger Daniel Zeitoun VD på Rabble.

Under Lunchveckan (v.8) förra året använde 56% två eller fler kuponger under en vecka. Fredag var den populäraste dagen att äta lunch och Fastfood, Sushi och Tex-Mex var populärast för stockholmarna. 283.000 klick på erbjudanden registrerades under Rabbles lunchvecka. Under restaurangveckorna 2014 beräknar Rabble att 20.000 extra luncher och middagar kommer att serveras. Så passa på att äta riktigt prisvärd lunch och middag på restauranger du aldrig tidigare testat!

Ett axplock av våra erbjudanden under restaurangveckorna:
Hagaforum
American Bar & Steakhouse
Pasta Celine
Hermans